Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Berry Parfait Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes

Ягодной парфе Berry Parfait

ягоды (малина, черника) 200 г, яичные желтки 4 шт., сахар 2 ст. berries (raspberries, blueberries), 200 g, egg yolks 4 pcs., 2 tablespoons sugar. ложки, ликер лимонный 6 ст. spoons, 6 tablespoons lemon liqueur. ложек, коньяк 2 ст. spoons, 2 tablespoons brandy. ложки, сливки густые 1 стакан. spoon 1 cup of thick cream.

ягоды (малина, черника) - 200 г berries (raspberries, blueberries) - 200 g
яичные желтки - 4 шт. Egg yolks - 4 pcs.
сахар - 2 ст. sugar - 2 tbsp. ложки spoon
ликер лимонный - 6 ст. lemon liqueur - 6 st. ложек spoons
коньяк - 2 ст. Brandy - 2 tbsp. ложки spoon
сливки густые - 1 стакан thick cream - 1 cup

Ягоды промыть, обсушить, залить смесью ликера и коньяка и выдержать не менее 30 минут. Berries wash, dry out, pour a mixture of liquor and brandy and let stand at least 30 minutes. Желтки растереть с сахаром, влить 3 ст. Yolks pound of sugar, add 3 tbsp. ложки воды и взбить на водяной бане до получения густой пены. tablespoons water and whip in a water bath to obtain a thick foam. Затем посуду с желтковой массой сразу поместить в холодную воду со льдом и взбивайть смесь до охлаждения. Then the dishes with Yolk weight immediately placed in cold water with ice and vzbivayt mixture to cool. Сливки взбить и соединить с желтками. Whip the cream and combine with the yolks. Добавить ягоды, осторожно перемешать, разложить в металлические формы и заморозить. Add berries and stir gently, expanded into metal molds and freeze. Перед подачей парфе выдержать около 1 часа в холодильнике и разрезать на порции. Before serving parfait stand about 1 hour in the refrigerator and cut into chunks.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов Section dessert recipes


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Cream berry||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact