News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Ягодной парфе Berry Parfaitягоды (малина, черника) 200 г, яичные желтки 4 шт., сахар 2 ст. berries (raspberries, blueberries), 200 g, egg yolks 4 pcs., 2 tablespoons sugar. ложки, ликер лимонный 6 ст. spoons, 6 tablespoons lemon liqueur. ложек, коньяк 2 ст. spoons, 2 tablespoons brandy. ложки, сливки густые 1 стакан. spoon 1 cup of thick cream.ягоды (малина, черника) - 200 г berries (raspberries, blueberries) - 200 g яичные желтки - 4 шт. Egg yolks - 4 pcs. сахар - 2 ст. sugar - 2 tbsp. ложки spoon ликер лимонный - 6 ст. lemon liqueur - 6 st. ложек spoons коньяк - 2 ст. Brandy - 2 tbsp. ложки spoon сливки густые - 1 стакан thick cream - 1 cup Ягоды промыть, обсушить, залить смесью ликера и коньяка и выдержать не менее 30 минут. Berries wash, dry out, pour a mixture of liquor and brandy and let stand at least 30 minutes. Желтки растереть с сахаром, влить 3 ст. Yolks pound of sugar, add 3 tbsp. ложки воды и взбить на водяной бане до получения густой пены. tablespoons water and whip in a water bath to obtain a thick foam. Затем посуду с желтковой массой сразу поместить в холодную воду со льдом и взбивайть смесь до охлаждения. Then the dishes with Yolk weight immediately placed in cold water with ice and vzbivayt mixture to cool. Сливки взбить и соединить с желтками. Whip the cream and combine with the yolks. Добавить ягоды, осторожно перемешать, разложить в металлические формы и заморозить. Add berries and stir gently, expanded into metal molds and freeze. Перед подачей парфе выдержать около 1 часа в холодильнике и разрезать на порции. Before serving parfait stand about 1 hour in the refrigerator and cut into chunks. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Cream berry||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |