Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mushroom sauce American red Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recipes - culinary Exclusive: Recipes sauces

Соус из шампиньонов американский красный Mushroom sauce American red

100 г сливочного масла, 100 г шампиньонов, по вкусу сахара и лимонной кислоты, 1/4 стакана красного соуса, 100 г томатного соуса и перца по вкусу. 100 g butter, 100 grams of mushrooms, the taste of sugar and citric acid, 1 / 4 cup of red sauce, 100 grams of tomato sauce and pepper to taste.

100 г сливочного масла 100 g butter
100 г шампиньонов 100 g mushrooms
по вкусу сахара и лимонной кислоты the taste of sugar and citric acid
1/4 стакана красного соуса 1 / 4 cup red sauce
100 г томатного соуса и перца по вкусу 100 g of tomato sauce and pepper to taste

В 100 г масла потушить 100 г шампиньонов, мелко изрубленных, к которым добавить по вкусу лимонного сока, сахара и красного соуса, немного перца и 100 г томатного соуса. 100 g butter 100 g mushrooms extinguish, finely cut by, to which add to taste lemon juice, sugar and red sauce, a little pepper and 100 grams of tomato sauce. Хорошо прибавить рюмку мадеры. Well to add a glass of Madeira. Подавать к котлетам, отварной говядине, телятине, рыбе. Serve cutlets, boiled beef, veal, fish.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты соусов Section recipes sauces


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Соус машрум|соус мишрум|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact