Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: fish

Стерлядь с трюфелями или шампиньонами Sterlet with truffles or mushrooms

800-900 г стерляди, 3 ложки сухарей, 100 г сливочного масла, 3 трюфеля, 1/4 лимона. 800-900 g Sturgeon, 3 tablespoons of bread crumbs, 100 g of butter, 3 truffles, 1 / 4 lemon.

800-900 г стерляди 800-900 g Sturgeon
3 ложки сухарей 3 tablespoons bread crumbs
100 г сливочного масла 100 g butter
3 трюфеля (400-500 г шампиньонов) 3 Truffle (400-500 g mushroom)
1/4 лимона 1 / 4 lemon

Стерлядь выпотрошить, нарезать на куски, обсыпать сухарями и поджарить в сливочном масле. Sterlet disembowelled, cut into pieces, sprinkle breadcrumbs and fry in butter. Когда рыба будет готова, переложить в сотейник, куда добавить мелко нашинкованных трюфелей, бульона и немного лимонного сока, подкрасить жженым сахаром. When the fish is ready to shift to the skillet, which add finely chopped truffles, broth and a little lemon juice, embellishing burnt sugar. Подавая, посыпать рубленой зеленью. Giving, sprinkle with chopped greens.

Так же делать из шампиньонов, только поджаренную стерлядь не класть в соус, а приготовить его отдельно и им обливают стерлядь, выложив ее на блюдо. Just do mushroom, roasted sturgeon not only put in the sauce and cook it separately and they poured starlet, put it on a dish. К этому соусу хорошо прибавить немного белого столового вина и ломтики лимона. This sauce is well to add a little white table wine and slices of lemon.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recipes main dishes: fish Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact