News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат «Визави» Salad Vizavi "200 г вишни, 100 г груш, 100 г яблок, 100 г сыра, 4 тоста, 1/2 стакана творожного соуса, 2 ст. 200 g cherries, 100 g of pears, 100 g apples, 100 g of cheese, 4 pieces of toast, 1 / 2 cup cheese sauce, 2 tbsp. л. l. сливок, листья салата. cream, lettuce.200 г вишни 200 g cherries 100 г груш 100 g pears 100 г яблок 100 g apples 100 г сыра 100 g cheese 4 тоста 4 toasts 1/2 стакана творожного соуса 1 / 2 cup cheese sauce 2 ст. 2 tbsp. л. l. сливок cream листья салата lettuce Выложить блюдо листьями салата. Put a dish with lettuce. Посередине положить тосты, сверху - ломтики фруктов. In the middle put toast, top - slices of fruit. Залить все творожным соусом, в который добавить сливки. Cover with all the cottage cheese sauce, which add the cream. Сверху посыпать тертым сыром. Is sprinkled with grated cheese. Украсить салат «бабочками» из лимона. Garnish salad "butterflies" of lemon. Лимон нарезать на тонкие кружочки. Lemon cut into thin rings. Из кружочков вырезать два «крылышка»: один побольше, другой поменьше. From mugs to cut two "wings": one more, another less. Из этих «крылышек» сделать «бабочку». Of these "wings" to make "butterfly." А «усики» сделайте из тонких полосок красного перца чили. A "whiskers" make thin strips of red chili pepper. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |