News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Овсяное печенье Oatmeal cookiesовсяные хлопья - 150 г, маргарин - 150 г, сахарная пудра - 100 г, мука пшеничная - 75 г, сода - 1 ч. ложка. Oat Flakes - 150 g margarine - 150 g icing sugar - 100 g, wheat flour - 75 g, soda - 1 tsp.овсяные хлопья - 150 г Oat Flakes - 150 g маргарин - 150 г margarine - 150 g сахарная пудра - 100 г icing sugar - 100 g мука пшеничная - 75 г wheat flour - 75 g сода - 1 ч. ложка soda - 1 tsp Взбить 125 г маргарина с 75 г сахарной пудры до однородной массы. Beat 125 grams of margarine with 75 g of powdered sugar until smooth. Муку соединить с содой и овсяными хлопьями, добавить к взбитому маргарину и замесить тесто. Combine flour with soda and oatmeal, add to whipped margarine and knead the dough. Раскатать тесто в пласт толщиной 5-6 мм, вырезать выемками различные фигурки. Roll out the dough into a thick layer of 5-6 mm, cut notches various figures. Сформованное печенье уложить на смазанный маргарином противень. Preformed cookies lay on greased baking pan with margarine. Выпекать при 230-240°С до золотистой корочки. Bake at 230-240 ° C until golden brown. Охладить. Cool. Перед подачей посыпать оставшейся сахарной пудрой. Before serving, sprinkle with remaining powdered sugar. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |