Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes appetizers: vegetable, mushroom, cheese

Закуска из репчатого лука с перцем Snack of onion and pepper

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. onions - 10 pcs., sweet pepper - 3-4 pc., vinegar (6%) - 5 tbsp salt - to taste.

лук репчатый - 10 шт. onions - 10 pcs.
перец сладкий - 3-4 шт. sweet pepper - 3-4 pc.
уксус (6%) - 5 ст.л. vinegar (6%) - 5 tbsp
соль - по вкусу salt - to taste

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. Peppers into strips and cooked with onions in salted water for 5 minutes, then remove and cool. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. Bulbs, removing the core, from pepper. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. The broth bring to a boil, add vinegar and pour them a bow. Оставить на сутки, накрыв крышкой. Leave for a day, covered with a lid. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. The liquid is then merged again to bring it to a boil, cool and pour over onions. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. Place the onions in the refrigerator and allow it to steep with the lid a few days.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section Recipes appetizers: vegetable, mushroom, cheese


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2019

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact