News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Лук репчатый фаршированный печенью с мясом Onion stuffed with liver and meatлук репчатый - 4 шт., печенка - 40 г, свинина - 40 г, свиное топленое сало - 10 г, мясной сок - 75 г, молотые сухари - 5 г. onions - 4 pcs., liver - 40 g, pork - 40 grams, melted pork fat - 10 g, meat juice - 75 g, ground dried - 5 g.лук репчатый - 4 шт. onions - 4 pcs. печенка - 40 г liver - 40 g свинина - 40 г pork - 40 grams свиное топленое сало - 10 г melted pork fat - 10 g мясной сок - 75 г meat juice - 75 g молотые сухари - 5 г milled dried - 5 g соус - 50 г sauce - 50 g перец, мускатный орех pepper, nutmeg соль - по вкусу salt - to taste Отобрать ровные головки сладкого лука средней величины. Select flat heads of sweet onions of medium size. Срезать с них верхушки и осторожно, чтобы не повредить луковиц, вынуть из них середину. Cut off the tops of them and carefully so as not to damage the bulbs, remove them from the middle. Приготовление фарша : печенку и свинину провернуть через мясорубку, посолить, заправить перцем и мускатным орехом по вкусу. Preparation of stuffing: liver and pork put across through a meat grinder, salt, season with pepper and nutmeg to taste. Часть лука, вынутую из луковицы, изрубить, спассировать и перемешать с фаршем. Part of the bow, taken out of onions, chop, spassirovat and mix with ground meat. Наполнить фаршем луковицы и положить их в смазанный свиным топленым салом сотейник. Fill the minced onion and put them in a greased pig melted lard saucepan. Залить мясным соком и припустить на слабом огне. Cover with meat juice and simmered over low heat. После этого посыпать молотыми сухарями и запечь в жарочном шкафу. Then sprinkle with freshly ground breadcrumbs and bake in Ovens. При подаче лук положить на блюдо или тарелку, залить небольшим количеством красного соуса, в который добавить отвар от припущенного лука. When serving, put a bow on a dish or plate, pour a small amount of red sauce, which add the broth of stewed onions. Соус предварительно процедить. Sauce preliminary filter. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |