Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Onion stuffed with liver and meat Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Recipes - culinary Exclusive: appetizers RECIPES: Meat

Лук репчатый фаршированный печенью с мясом Onion stuffed with liver and meat

лук репчатый - 4 шт., печенка - 40 г, свинина - 40 г, свиное топленое сало - 10 г, мясной сок - 75 г, молотые сухари - 5 г. onions - 4 pcs., liver - 40 g, pork - 40 grams, melted pork fat - 10 g, meat juice - 75 g, ground dried - 5 g.

лук репчатый - 4 шт. onions - 4 pcs.
печенка - 40 г liver - 40 g
свинина - 40 г pork - 40 grams
свиное топленое сало - 10 г melted pork fat - 10 g
мясной сок - 75 г meat juice - 75 g
молотые сухари - 5 г milled dried - 5 g
соус - 50 г sauce - 50 g
перец, мускатный орех pepper, nutmeg
соль - по вкусу salt - to taste

Отобрать ровные головки сладкого лука средней величины. Select flat heads of sweet onions of medium size. Срезать с них верхушки и осторожно, чтобы не повредить луковиц, вынуть из них середину. Cut off the tops of them and carefully so as not to damage the bulbs, remove them from the middle.

Приготовление фарша : печенку и свинину провернуть через мясорубку, посолить, заправить перцем и мускатным орехом по вкусу. Preparation of stuffing: liver and pork put across through a meat grinder, salt, season with pepper and nutmeg to taste. Часть лука, вынутую из луковицы, изрубить, спассировать и перемешать с фаршем. Part of the bow, taken out of onions, chop, spassirovat and mix with ground meat. Наполнить фаршем луковицы и положить их в смазанный свиным топленым салом сотейник. Fill the minced onion and put them in a greased pig melted lard saucepan. Залить мясным соком и припустить на слабом огне. Cover with meat juice and simmered over low heat. После этого посыпать молотыми сухарями и запечь в жарочном шкафу. Then sprinkle with freshly ground breadcrumbs and bake in Ovens. При подаче лук положить на блюдо или тарелку, залить небольшим количеством красного соуса, в который добавить отвар от припущенного лука. When serving, put a bow on a dish or plate, pour a small amount of red sauce, which add the broth of stewed onions. Соус предварительно процедить. Sauce preliminary filter.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: мясные Section Recipes snacks: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact