Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Onions stuffed with minced meat with beer sauce Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Recipes - culinary Exclusive: appetizers RECIPES: Meat

Лук, фаршированный фаршем с пивным соусом Onions stuffed with minced meat with beer sauce

лук репчатый - 12 шт., фарш мясной - 250 г, яйцо - 1 шт., хлеб пшеничный черствый - 30 г, пиво светлое - 1 стакан, бульон мясной - 1 стакан, крахмал картофельный - 1 ст.л. onions - 12 pcs., minced meat - 250 g, egg - 1 pc., stale bread - 30 g, light beer - 1 cup beef broth - 1 cup potato starch - 1 tbsp

лук репчатый - 12 шт. onions - 12 pcs.
фарш мясной - 250 г minced meat - 250 g
яйцо - 1 шт. egg - 1 pc.
хлеб пшеничный черствый - 30 г stale bread - 30 g
пиво светлое - 1 стакан light beer - 1 cup
бульон мясной - 1 стакан beef broth - 1 cup
крахмал картофельный - 1 ст.л. potato starch - 1 tbsp
масло сливочное - 2 ст. butter - 2 tbsp.
сыр твердый (тертый) - 4 ст.л. cheese (grated) - 4 tbsp
перец черный (молотый) black pepper (ground)
соль - по вкусу salt - to taste

Фарш соединить с яйцом и хлебом, предварительно замоченным в воде. Ground combine with eggs and bread, previously soaked in water. Массу посолить и поперчить. The mass of salt and pepper. Лук разрезать пополам, выннуть сердцевину так, чтобы образовалась чашечка со стенками толщиной 5 мм. Onion cut in half, vynnut core so that the cup was formed with the walls 5 mm thick. Сердцевину мелко порубить, и треть смешать с фаршем. The core of finely chopped and mixed with one third of filling. Оставшийся лук спассировать на масле. Spassirovat remaining onions in butter. Нафаршировать лук полученной массой, выложить на противень, смазанный маслом, посыпать сыром и запекать 30 минут при 200°С. Stuff the bow of the mix, lay on baking sheet, greased with butter, sprinkle with cheese and bake for 30 minutes at 200 ° C.

Пиво соединить с бульоном, довести до кипения, добавить разведенный небольшим количеством воды крахмал и варить соус до загустения. Beer combine with broth, bring to a boil, add a small amount of water diluted the starch and cook until sauce thickens. Затем добавить пассированный лук и перемешайте. Then add onions and stir passaged.

При подаче лук выложить на блюдо, оформить зеленью. When submitting onions out onto a plate, decorate with greenery. Соус подать отдельно. Sauce submitted separately.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: мясные Section Recipes snacks: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2019

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact