Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Onions stuffed with beef Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Recipes - culinary Exclusive: appetizers RECIPES: Meat

Лук, фаршированный говядиной Onions stuffed with beef

говядина - 400 г, лук репчатый - 650 г, петрушка и укропа (зелень) - 25 г, морковь - 1 шт., вода - 1 стакан, рис - 2 стакана. beef - 400 g, onions - 650 g, parsley and fennel (green) - 25 g, carrots - 1 pc., water - 1 cup rice - 2 cups.

говядина - 400 г beef - 400 g
лук репчатый - 650 г onion - 650 g
петрушка и укропа (зелень) - 25 г parsley and fennel (green) - 25 g
морковь - 1 шт. carrots - 1 pc.
вода - 1 стакан water - 1 cup
рис - 2 стакана rice - 2 cups
жир топленый - 3 ст.л. fat, melted - 3 tablespoons
томат-море - 2 ст.л. tomato-Sea - 2 tbsp
соль, перец черный (молотый) - по вкусу salt, black pepper (ground) - to taste

Говядину пропустить через мясорубку вместе с луком (50 г), добавить воду, соль и перец по вкусу. Beef pass through a meat grinder along with the onion (50 g), add water, salt and pepper to taste. Рис предварительно замочить и соединить с фаршем, рубленой зеленью и все перемешать. Figure pre-wet and combine with minced meat, chopped greens and mix. У луковиц срезать донца (1 головку оставьте для соуса), очистить от кожицы и отварить в подсоленной воде. I cut the stems of bulbs (1 head, leave for the sauce), then peel and boil in salted water. Разобрать на отдельные луковые оболочки и заполнить их фаршем. To analyze the individual onion shells and fill them with minced meat.

Для соуса нашинкованные морковь и луковицу пожарить на жире до золотистого цвета, добавить томат-пюре, небольшое количество воды, заправить солью, перцем и потушить при закрытой крышке 35-40 минут. For the sauce, chopped onion, carrot and fry in fat until golden brown, add tomato puree, a small amount of water, season with salt, pepper and stew with the lid closed 35-40 minutes. При подаче подлить приготовленный соус, оформить зеленью. When serving, pour prepared sauce, decorate with greenery.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: мясные Section Recipes snacks: meat


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact