News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Закуска из сельди «Беломорская» Appetizer herring "White Sea"1 сельдь, 50 г лапши или вермишели, 1 луковица 1 Herring, 50 g of noodles or pasta, 1 onion1 сельдь 1 herring 50 г лапши или вермишели 50 g of noodles or vermicelli 1 луковица 1 onion 2 яйца 2 eggs ½ банки майонеза ½ cans of mayonnaise Зелень Green Сельдь разделать на филе, нарезать ломтиками. Herring to cut into fillets, cut into slices. Сваренное вкрутую яйцо очистить от скорлупы и покрошить. Hard-boiled egg from the shell and clean crumble. Лук нашинковать тонкими полукольцами. Onions chop fine half-rings. Лапшу или вермишель отварить, соединить с подготовленными продуктами, заправить майонезом, выложить горкой в салатник, украсить вареным яйцом и зеленью. Boil noodles or vermicelli, connect with prepared food, season with mayonnaise, lay piled in a salad bowl, garnish with boiled egg and greens. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |