News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Помидоры фаршированные Stuffed TomatoesНа 8-10 помидоров – 2 плавленых сырка, 2 огурца, 2 яйца, сваренных вкрутую, по 2-3 ст. For 8-10 tomatoes - 2 of cream cheese, 2 cucumbers, 2 eggs, hard boiled, 2-3 Art. ложки кефира и растительного масла. spoon yogurt and vegetable oil.На 8-10 помидоров – 2 плавленых сырка, 2 огурца, 2 яйца, сваренных вкрутую, по 2-3 ст. For 8-10 tomatoes - 2 of cream cheese, 2 cucumbers, 2 eggs, hard boiled, 2-3 Art. ложки кефира и растительного масла. spoon yogurt and vegetable oil. У помидора срезать верхушку, ложечкой вынуть мякоть. I cut the tip of tomato, a teaspoon to remove the pulp. Середину наполнить начинкой: натертый на терке плавленый сыр, растертые желтки отварных яиц, измельченные белки, огурцы, мякоть помидоров перемешать, заправить солью, перцем, горчицей, развести кефиром и растительным маслом, добавить мелко нарезанную зелень. The middle to fill the filling: grated processed cheese, pounded yolks of hard-boiled eggs, ground squirrels, cucumber, tomato pulp mix, season with salt, pepper, mustard, diluted yogurt and vegetable oil, add chopped greens. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |