News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Окрошка овощная Okroshka VegetableНа 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука. At 1 liter kvass - 2 potatoes, 1 each beet and carrot, 2 fresh cucumbers, 50 g of green onions.На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. At 1 liter kvass - 2 potatoes, 1 each beet and carrot, 2 fresh cucumbers, 50 g green onions, 2 eggs, 2 tbsp. ложки сметаны, чайная ложка сахара, соль по вкусу. tablespoons of sour cream, teaspoon of sugar, salt to taste. Отдельно сварить морковь и свеклу. Separately, cook carrots and beets. Свежие огурцы почистить, нарезать кубиками. Fresh cucumbers cleaned, cut into cubes. Вареный картофель натереть на крупной терке. Boiled potatoes grate. Зеленый лук нашинковать и размять с солью, как и для мясной окрошки. Green onions chop, and knead with salt, as well as for meat hash. Белки сваренных вкрутую яиц порубить, а желтки растереть с горчицей. Proteins chopped hard-boiled eggs, yolks and rub with mustard. Затем положить в кастрюлю растертый зеленый УК, картофель, яйца, сметану, соль, сахар. Then put in a pot pounded Green CC, potatoes, eggs, sour cream, salt, sugar. Тщательно перемешать, развести хлебным квасом. Stir well, dilute kvass. В последнюю очередь добавить свеклу, морковь и огурцы. At least, add beets, carrots and cucumbers. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |