News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Квас хлебный Kvas BreadНа 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg rye bread - 8.10 liters of water, 200 g sugar, 25 g yeast and 50 grams of raisins and dried mint.На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg rye bread - 8.10 liters of water, 200 g sugar, 25 g yeast and 50 grams of raisins and dried mint. Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел). Dry a little in the oven sliced rye bread (make sure that you are not burned out). Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Rusk put in a pot, pour boiling water and let stand for 3-4 hours. Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов. Then strain the infusion, put him in the yeast, sugar, dried mint and leave to ferment at room temperature for 5-6 hours. Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины. When will start to foam, drain again and pour into bottles, putting in every 2-4 raisins. Бутылки закупорить. Bottles clog. Через 2-3 дня квас готов. 2-3 days kvass ready. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Kvass recipe|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |