Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Drinks: soft

Квас хлебный Kvas Bread

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg rye bread - 8.10 liters of water, 200 g sugar, 25 g yeast and 50 grams of raisins and dried mint.

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg rye bread - 8.10 liters of water, 200 g sugar, 25 g yeast and 50 grams of raisins and dried mint.

Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел). Dry a little in the oven sliced rye bread (make sure that you are not burned out). Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Rusk put in a pot, pour boiling water and let stand for 3-4 hours. Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов. Then strain the infusion, put him in the yeast, sugar, dried mint and leave to ferment at room temperature for 5-6 hours. Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины. When will start to foam, drain again and pour into bottles, putting in every 2-4 raisins. Бутылки закупорить. Bottles clog. Через 2-3 дня квас готов. 2-3 days kvass ready.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section Recipes Drinks: soft Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kvass recipe|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact