News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Бисквит «Творожный» Biscuit "Curd"На 1,5 стакана творога или тертого сыра – 1,5 стакана пшеничной муки, 2 белка и 10 желтков. At 1.5 cups cottage cheese or grated cheese - 1.5 cups flour, 2 egg whites, and 10 egg yolks.На 1,5 стакана творога или тертого сыра – 1,5 стакана пшеничной муки, 2 белка и 10 желтков. At 1.5 cups cottage cheese or grated cheese - 1.5 cups flour, 2 egg whites, and 10 egg yolks. Взбить хорошо желтки яиц и творог или острый тертый сыр, добавить пшеничную муку и взбить в пену белки. Beat well the yolks of eggs and cheese or a sharp grated cheese, add flour and beat in the foam proteins. Полученную массу выложить на противень, смазанный маслом и посыпанный мукой, выпекать в духовке минут 40. The resulting mass out onto a baking sheet, oiled and sprinkled with flour and bake in the oven for 40 minutes. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |