News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Песочное тесто со сметаной и мягкое песочное тесто. Short pastry with cream and soft dough.Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). Butter and margarine soften, rub with sugar, eggs or egg yolks (in sour dough, add sour cream).Для теста со сметаной: For the dough with sour cream: 3 стакана муки 3 cups flour 200 г сливочного масла/маргарина 200 g butter / margarine 2/3 стакана сметаны 2 / 3 cup sour cream 1 яйцо 1 egg 2-3 ст. 2-3 tbsp. ложки сахара tablespoons sugar 1/3 чайной ложки соды 1 / 3 teaspoon baking soda ½ чайной ложки соли ½ teaspoon salt Для мягкого теста: For a soft dough: 3 стакана муки 3 cups flour 400 г сливочного масла/маргарина 400 g butter / margarine 3 яичных желтка 3 egg yolks 2/3 стакана сахара 2 / 3 cup sugar Сода на кончике ножа Soda at the tip of a knife Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). Butter and margarine soften, rub with sugar, eggs or egg yolks (in sour dough, add sour cream). Затем всыпать муку, смешанную с солью и содой, быстро замесить и поставить на 1-2 часа в холодильник. Then Pour flour mixed with salt and soda, knead quickly and put in 1-2 hours in refrigerator. Поскольку это тесто довольно мягкое, его намазывают на противень или форму для выпечки, а для печенья – выжимают через кондитерский мешок. Because this dough is quite soft, it spread on baking sheet or baking dish, and for the cookies - squeeze through a pastry bag. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |