News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Соус красный с вином Red wine sauce1 кг мясных костей, 30 г топленого сала, 50 г пшеничной муки, 200 г томат-пюре, 100 г моркови.. 1 kg of meat bones, 30 g lard, 50 g of wheat flour, 200 g of tomato puree, 100 g of carrots ..1 кг мясных костей 1 kg of beef bones 30 г топленого сала 30 g lard 50 г пшеничной муки 50 g of wheat flour 200 г томат-пюре 200 g tomato puree 100 г моркови 100 g carrots 50 г репчатого лука 50 g onions 30 г корня петрушки 30 g root of parsley 25 г сахара 25 g sugar 70 г маргарина 70 g margarine 100 г вина (Мадера) 100 g of wine (Madeira) В готовый красный соус добавить вино (Мадеру), довести до кипения (также можно использовать портвейн и красные вина). In ready-red sauce, add wine (Madeira), bring to a boil (you can also use the port and red wine). Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |