News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Заваривание чая пáрами чайников Brewing tea párami Dummies2 ч ложки черного байхового чая, 1 стакан воды для заварки. 2 hours spoons Lapsany black tea, 1 cup of water for brewing.2 ч ложки черного байхового чая 2 h spoons Lapsany black tea 1 стакан воды для заварки 1 cup of water for brewing Заварочный чайник 250 мл Teapot 250 ml Воду для чая необходимо довести до кипения «белым ключом» (когда со дна чайника поднимается масса пузырьков, вызывая побеление воды). Water for tea to boil up "white key" (from the bottom of the kettle when the weight of rising bubbles, causing blanching water). Не нужно кипятить воду так, чтобы она бурлила. No need to boil water so that she seethed. Не следует в кипяченую воду доливать свежей, а также кипятить ее много несколько раз. It should not be boiled in water, topped up with fresh, and boil it many many times. Перед завариванием чайник необходимо 2-3 раза ополоснуть кипятком. Before brewing kettle should be 2-3 times to rinse with boiling water. В нагретый чайник (250 мл) положить байховый чай, залить кипящей водой и накрыть салфеткой. In the heated kettle (250 ml) to put Lapsany tea, pour boiling water and cover with a cloth. Дать настояться 4-5 минут и размешать. Let it brew for 4-5 minutes and stir. Подавать с большим чайником (1 л), наполненным кипятком. Serve with a large kettle (1 liter) filled with boiling water. Самый вкусный чай получается через 8-10 минут после заваривания. The most delicious tea is obtained within 8-10 minutes after brewing. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |