Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Drinks: soft

Заваривание чая пáрами чайников Brewing tea párami Dummies

2 ч ложки черного байхового чая, 1 стакан воды для заварки. 2 hours spoons Lapsany black tea, 1 cup of water for brewing.

2 ч ложки черного байхового чая 2 h spoons Lapsany black tea
1 стакан воды для заварки 1 cup of water for brewing
Заварочный чайник 250 мл Teapot 250 ml

Воду для чая необходимо довести до кипения «белым ключом» (когда со дна чайника поднимается масса пузырьков, вызывая побеление воды). Water for tea to boil up "white key" (from the bottom of the kettle when the weight of rising bubbles, causing blanching water). Не нужно кипятить воду так, чтобы она бурлила. No need to boil water so that she seethed. Не следует в кипяченую воду доливать свежей, а также кипятить ее много несколько раз. It should not be boiled in water, topped up with fresh, and boil it many many times. Перед завариванием чайник необходимо 2-3 раза ополоснуть кипятком. Before brewing kettle should be 2-3 times to rinse with boiling water. В нагретый чайник (250 мл) положить байховый чай, залить кипящей водой и накрыть салфеткой. In the heated kettle (250 ml) to put Lapsany tea, pour boiling water and cover with a cloth. Дать настояться 4-5 минут и размешать. Let it brew for 4-5 minutes and stir. Подавать с большим чайником (1 л), наполненным кипятком. Serve with a large kettle (1 liter) filled with boiling water. Самый вкусный чай получается через 8-10 минут после заваривания. The most delicious tea is obtained within 8-10 minutes after brewing.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section Recipes Drinks: soft Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact