Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soups

Бульон мясной Beef broth

Мясной бульон используйте для приготовления различных супов, щей, борщей и др. Broth used for preparation of different soups, soup, soup and etc.

500 г мяса 500 g of meat
2,5-3 л воды 2,5-3 liters of water

Для бульона необходим кусок мяса на косточке, вымыть его, лучше всего под струей холодной воды. For the broth needed a piece of meat on the bone, wash it, the best under running cold water. Положить в кастрюлю и залить холодной водой. Put in a saucepan and cover with cold water. Кастрюлю накрыть крышкой и поставить на сильный огонь, чтобы вода быстрее закипела, а затем регулировать нагревание так, чтобы не было бурного кипения. Pot cover and put on a strong fire to boil water quickly, and then adjust heat so that there was no rapid boil. Появляющуюся при кипении пену снять шумовкой. Appearing in the boiling froth off skimmer. Через 1 – 1,5 часа после начала варки следует добавить соль. After 1 - 1,5 hours after the start of cooking, add salt. Когда мясо будет готово, его нужно вынуть из бульона и положить в другую посуду, а бульон процедить. When the meat is ready, it must remove from broth and put in another bowl and strain the broth. Готовность мяса легче всего определить с помощью вилки, если вилка свободно прокалывает мясо, то оно готово. Willingness of meat is most easily defined using a fork, when fork pierces the meat is free, then it is ready.

Мясной бульон можно варить с кореньями. Beef broth can be cooked with vegetables. В этом случае в бульон, после того как сняли пену, положить очищенные и промытые морковь, репу, петрушку и репчатый лук. In this case, the broth, after the foam was removed, put peeled and washed carrots, turnips, parsley and onions.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: супы Section Recipes Appetizer: Soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact