News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Бульон мясной Beef brothМясной бульон используйте для приготовления различных супов, щей, борщей и др. Broth used for preparation of different soups, soup, soup and etc.500 г мяса 500 g of meat 2,5-3 л воды 2,5-3 liters of water Для бульона необходим кусок мяса на косточке, вымыть его, лучше всего под струей холодной воды. For the broth needed a piece of meat on the bone, wash it, the best under running cold water. Положить в кастрюлю и залить холодной водой. Put in a saucepan and cover with cold water. Кастрюлю накрыть крышкой и поставить на сильный огонь, чтобы вода быстрее закипела, а затем регулировать нагревание так, чтобы не было бурного кипения. Pot cover and put on a strong fire to boil water quickly, and then adjust heat so that there was no rapid boil. Появляющуюся при кипении пену снять шумовкой. Appearing in the boiling froth off skimmer. Через 1 – 1,5 часа после начала варки следует добавить соль. After 1 - 1,5 hours after the start of cooking, add salt. Когда мясо будет готово, его нужно вынуть из бульона и положить в другую посуду, а бульон процедить. When the meat is ready, it must remove from broth and put in another bowl and strain the broth. Готовность мяса легче всего определить с помощью вилки, если вилка свободно прокалывает мясо, то оно готово. Willingness of meat is most easily defined using a fork, when fork pierces the meat is free, then it is ready. Мясной бульон можно варить с кореньями. Beef broth can be cooked with vegetables. В этом случае в бульон, после того как сняли пену, положить очищенные и промытые морковь, репу, петрушку и репчатый лук. In this case, the broth, after the foam was removed, put peeled and washed carrots, turnips, parsley and onions. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |