Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soup

Щи с фасолью Cabbage soup with beans

500 г свинины, 100 г фасоли, 100 г квашеной капусты, по 1 шт. 500 g pork, 100 grams of beans, 100 grams sauerkraut, 1 pc. петрушки и моркови, 1 головку лука, 2 ст. parsley and carrots, 1 onion, 2 tablespoons. ложки томат-пюре, 1,5 ст. tablespoons tomato puree, 1,5 st. ложки жира, 100 г сметаны tablespoons of fat, 100 g sour cream

500 г свинины 500 g pork
100 г фасоли 100 g of beans
100 г квашеной капусты 100 g sauerkraut
По 1 шт. 1 pc. петрушки и моркови parsley and carrots
1 головку лука 1 onion
2 ст. 2 tbsp. ложки томат-пюре tablespoons tomato puree
1,5 ст. 1,5 st. ложки жира tablespoons fat
100 г сметаны 100 g sour cream

Замочить фасоль в холодной воде на 2-3 часа. Soak beans in cold water for 2-3 hours.
Промыть кусок свинины, вместе с фасолью залить водой и поставить варить. Wash the piece of pork, with beans, add water and put to boil. Когда вода закипит, удалить пену. When the water boils, remove the foam. В отдельную кастрюлю положить квашеную капусту, добавить жир, томат-пюре, сахар и влить немного горячей воды. In a separate pot put sauerkraut, add the oil, tomato puree, sugar, and pour some hot water. Тушить до мягкости. Fight until soft. Незадолго до окончания тушения положить в капусту предварительно слегка поджаренные измельченные морковь, петрушку, репчатый лук и все перемешать. Shortly before the end of the fire to put in a little pre-fried cabbage shredded carrot, parsley, onion and mix.
Когда фасоль и свинина в бульоне будут готовы, извлечь мясо, а в бульон положить капусту, заправить щи специями (перцем, лавровым листом), посолить по вкусу. When the beans and pork in the broth is ready, remove meat, and put the cabbage in the broth, season with soup spices (pepper, bay leaf), salt to taste. Прокипятить и подавать, положив в каждую тарелку кусочки мяса и сметану, посыпать зеленью. Boil and serve, putting in every plate slices of meat and sour cream, sprinkle with herbs.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recipes first courses: soup Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact