News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Щи с фасолью Cabbage soup with beans500 г свинины, 100 г фасоли, 100 г квашеной капусты, по 1 шт. 500 g pork, 100 grams of beans, 100 grams sauerkraut, 1 pc. петрушки и моркови, 1 головку лука, 2 ст. parsley and carrots, 1 onion, 2 tablespoons. ложки томат-пюре, 1,5 ст. tablespoons tomato puree, 1,5 st. ложки жира, 100 г сметаны tablespoons of fat, 100 g sour cream500 г свинины 500 g pork 100 г фасоли 100 g of beans 100 г квашеной капусты 100 g sauerkraut По 1 шт. 1 pc. петрушки и моркови parsley and carrots 1 головку лука 1 onion 2 ст. 2 tbsp. ложки томат-пюре tablespoons tomato puree 1,5 ст. 1,5 st. ложки жира tablespoons fat 100 г сметаны 100 g sour cream Замочить фасоль в холодной воде на 2-3 часа. Soak beans in cold water for 2-3 hours. Промыть кусок свинины, вместе с фасолью залить водой и поставить варить. Wash the piece of pork, with beans, add water and put to boil. Когда вода закипит, удалить пену. When the water boils, remove the foam. В отдельную кастрюлю положить квашеную капусту, добавить жир, томат-пюре, сахар и влить немного горячей воды. In a separate pot put sauerkraut, add the oil, tomato puree, sugar, and pour some hot water. Тушить до мягкости. Fight until soft. Незадолго до окончания тушения положить в капусту предварительно слегка поджаренные измельченные морковь, петрушку, репчатый лук и все перемешать. Shortly before the end of the fire to put in a little pre-fried cabbage shredded carrot, parsley, onion and mix. Когда фасоль и свинина в бульоне будут готовы, извлечь мясо, а в бульон положить капусту, заправить щи специями (перцем, лавровым листом), посолить по вкусу. When the beans and pork in the broth is ready, remove meat, and put the cabbage in the broth, season with soup spices (pepper, bay leaf), salt to taste. Прокипятить и подавать, положив в каждую тарелку кусочки мяса и сметану, посыпать зеленью. Boil and serve, putting in every plate slices of meat and sour cream, sprinkle with herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |