Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soup

Щи летние Schi summer

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g of meat - 500 g spinach, 200 g of sorrel, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. roots, 1 onion, 1 tbsp. ложку муки и 2 ст. spoonful of flour and 2 tbsp. ложки масла. tablespoons butter.

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g of meat - 500 g spinach, 200 g of sorrel, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. roots, 1 onion, 1 tbsp. ложку муки и 2 ст. spoonful of flour and 2 tbsp. ложки масла. tablespoons butter.

Сварить мясной бульон . Cook the broth. Шпинат или крапиву перебрать, хорошо промыть, сварить в кипящей воде до мягкости, откинуть и протереть сквозь сито. Spinach or nettles to sort, wash well, cook in boiling water until tender, discard and rub through a sieve. Щавель перебрать и промыть, крупные листики разрезать. Sorrel go over and wash, large leaves are cut.
Коренья и лук нарезать мелкими кубиками и слегка поджарить на масле, посыпав в конце жаренья мукой. Root and onion into small cubes and fry gently in butter, sprinkled at the end of baking flour. За¬тем положить в кастрюлю протертый шпинат, обжаренные коренья, перемешать, развести горячим мясным бульо¬ном, добавить лавровый лист, перец и варить 15—20 минут. ¬ For those put in a pot strained spinach, roasted roots, mix, dilute hot meat bulo ¬ nom, add bay leaf, pepper, and cook for 15-20 minutes. За 5—10 минут до окончания варки положить в кастрюлю листики щавеля и соль. In 5-10 minutes before the end of cooking to put in a pot of sorrel leaves and salt. К зеленым щам рекомендуется по¬давать сметану и сваренное вкрутую яйцо. The green scham recommended for ¬ give cream and hard-boiled egg.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recipes first courses: soup Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact