News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Щи летние Schi summerНа 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g of meat - 500 g spinach, 200 g of sorrel, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. roots, 1 onion, 1 tbsp. ложку муки и 2 ст. spoonful of flour and 2 tbsp. ложки масла. tablespoons butter.На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g of meat - 500 g spinach, 200 g of sorrel, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. roots, 1 onion, 1 tbsp. ложку муки и 2 ст. spoonful of flour and 2 tbsp. ложки масла. tablespoons butter. Сварить мясной бульон . Cook the broth. Шпинат или крапиву перебрать, хорошо промыть, сварить в кипящей воде до мягкости, откинуть и протереть сквозь сито. Spinach or nettles to sort, wash well, cook in boiling water until tender, discard and rub through a sieve. Щавель перебрать и промыть, крупные листики разрезать. Sorrel go over and wash, large leaves are cut. Коренья и лук нарезать мелкими кубиками и слегка поджарить на масле, посыпав в конце жаренья мукой. Root and onion into small cubes and fry gently in butter, sprinkled at the end of baking flour. За¬тем положить в кастрюлю протертый шпинат, обжаренные коренья, перемешать, развести горячим мясным бульо¬ном, добавить лавровый лист, перец и варить 15—20 минут. ¬ For those put in a pot strained spinach, roasted roots, mix, dilute hot meat bulo ¬ nom, add bay leaf, pepper, and cook for 15-20 minutes. За 5—10 минут до окончания варки положить в кастрюлю листики щавеля и соль. In 5-10 minutes before the end of cooking to put in a pot of sorrel leaves and salt. К зеленым щам рекомендуется по¬давать сметану и сваренное вкрутую яйцо. The green scham recommended for ¬ give cream and hard-boiled egg. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |