News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Солянка из свежих белых грибов или шампиньонов Soljanka fresh white mushrooms or mushroomsНа 500 г свежих белых грибов или шампиньонов — 4 соленых огурца, 2 головки лука, 50 г маслин, 50 г каперсов, 2 ст. At 500 g fresh white mushrooms, or mushrooms - 4 pickled cucumbers, 2 onions, 50 g olives 50 g capers, 2 tablespoons. ложки томат-пюре, 2 ст. tablespoons tomato puree, 2 tablespoons. ложки сливочного масла. tablespoons butter.На 500 г свежих белых грибов или шампиньонов - 4 соленых огурца, 2 головки лука, 50 г маслин, 50 г каперсов, 2 ст. At 500 g fresh white mushrooms, or mushrooms - 4 pickled cucumbers, 2 onions, 50 g olives 50 g capers, 2 tablespoons. ложки томат-пюре, 2 ст. tablespoons tomato puree, 2 tablespoons. ложки сливочного масла. tablespoons butter. На 50 г сушеных грибов - 4 соленых огурца, по 1 шт. At 50 grams of dried mushrooms - 4 pickled cucumbers, 1 pc. моркови, петрушки, сельдерея, 1 головку репчатого лука, 400-500 г картофеля, 2 ст. carrots, parsley, celery, 1 onions, 400-500 g potatoes, 2 tbsp. ложки масла, 100 г сметаны. tablespoons butter, 100 g sour cream. Очистить и тщательно промыть холодной водой белые грибы или шампиньоны. Clean and thoroughly rinse with cold water, white mushrooms, or mushrooms. Сложить в посуду, залить горячей водой, добавить луковицу и варить 45-50 минут, после чего отвар процедить. Fold into a bowl, pour hot water, add onion and cook for 45-50 minutes, then strain broth. Слегка обжарить на масле нашинкованный репчатый лук (в конце жаренья добавить томат-пюре); очистить от кожицы соленые огурцы и нарезать их ломтиками; сполоснуть отваренные грибы и нашинковать. Lightly fry in oil, chopped onion (at the end of roasting, add tomato puree), then peel and slice the pickles their slices, rinse boiled mushrooms and chop. Сложить все эти продукты в горячий бульон, добавить в него каперсы, лавровый лист, перец горошком, соль и проварить на небольшом огне при слабом кипении 10 минут. Put all these products in the hot broth, add the capers, bay leaves, bell pepper, salt and cook over medium heat in low boil for 10 minutes. Перед подачей на стол заправить солянку сметаной, дать вскипеть 1 раз. Before serving fill soup sour cream, give boil 1 times. В каждую тарелку положить ломтик лимона, несколько маслин, измельченную зелень. In each plate put a slice of lemon, a few olives, crushed herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |