Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Солянка из свежих белых грибов или шампиньонов Soljanka fresh white mushrooms or mushrooms

На 500 г свежих белых грибов или шампиньонов — 4 соленых огурца, 2 головки лука, 50 г маслин, 50 г каперсов, 2 ст. At 500 g fresh white mushrooms, or mushrooms - 4 pickled cucumbers, 2 onions, 50 g olives 50 g capers, 2 tablespoons. ложки томат-пюре, 2 ст. tablespoons tomato puree, 2 tablespoons. ложки сливочного масла. tablespoons butter.

На 500 г свежих белых грибов или шампиньонов - 4 соленых огурца, 2 головки лука, 50 г маслин, 50 г каперсов, 2 ст. At 500 g fresh white mushrooms, or mushrooms - 4 pickled cucumbers, 2 onions, 50 g olives 50 g capers, 2 tablespoons. ложки томат-пюре, 2 ст. tablespoons tomato puree, 2 tablespoons. ложки сливочного масла. tablespoons butter.

На 50 г сушеных грибов - 4 соленых огурца, по 1 шт. At 50 grams of dried mushrooms - 4 pickled cucumbers, 1 pc. моркови, петрушки, сельдерея, 1 головку репчатого лука, 400-500 г картофеля, 2 ст. carrots, parsley, celery, 1 onions, 400-500 g potatoes, 2 tbsp. ложки масла, 100 г сметаны. tablespoons butter, 100 g sour cream.

Очистить и тщательно промыть холодной водой белые грибы или шампиньоны. Clean and thoroughly rinse with cold water, white mushrooms, or mushrooms. Сложить в посуду, залить горячей водой, добавить луковицу и варить 45-50 минут, после чего отвар процедить. Fold into a bowl, pour hot water, add onion and cook for 45-50 minutes, then strain broth. Слегка обжарить на масле нашинкованный репчатый лук (в конце жаренья добавить томат-пюре); очистить от кожицы соленые огурцы и нарезать их ломтиками; сполоснуть отваренные грибы и нашинковать. Lightly fry in oil, chopped onion (at the end of roasting, add tomato puree), then peel and slice the pickles their slices, rinse boiled mushrooms and chop. Сложить все эти продукты в горячий бульон, добавить в него каперсы, лавровый лист, перец горошком, соль и проварить на небольшом огне при слабом кипении 10 минут. Put all these products in the hot broth, add the capers, bay leaves, bell pepper, salt and cook over medium heat in low boil for 10 minutes. Перед подачей на стол заправить солянку сметаной, дать вскипеть 1 раз. Before serving fill soup sour cream, give boil 1 times. В каждую тарелку положить ломтик лимона, несколько маслин, измельченную зелень. In each plate put a slice of lemon, a few olives, crushed herbs.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: солянки Section Recipes Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact