News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Солянка рыбная Solyanka FishНа 500 г рыбы — 4-5 соленых огурцов, 1—2 головки лука, 2—3 свежих помидора или 2 ст. 500 g fish - 4-5 pickled cucumbers, 1-2 onions, 2-3 fresh tomatoes or 2 tablespoons. ложки томат-пюре, по 1 ст. tablespoons tomato puree, and 1 st. ложке каперсов и маслин, 2 ст. spoonful of capers and olives, 2 tablespoons. ложки масла. tablespoons butter.На 500 г рыбы — 4-5 соленых огурцов, 1—2 головки лука, 2—3 свежих помидора или 2 ст. 500 g fish - 4-5 pickled cucumbers, 1-2 onions, 2-3 fresh tomatoes or 2 tablespoons. ложки томат-пюре, по 1 ст. tablespoons tomato puree, and 1 st. ложке каперсов и маслин, 2 ст. spoonful of capers and olives, 2 tablespoons. ложки масла. tablespoons butter. Для приготовления солянки можно брать всякую свежую рыбу, но не мелкую и не очень костлявую. For preparation of halophytes can take any fresh fish, but not small and not too bony. Хорошая солянка получается из красной рыбы (осетрины, севрюги, белуги,стерляди). Good halophyte obtained from red fish (sturgeon, stellate sturgeon, beluga, Sturgeon). Снятое с рыбы филе нарезать кусочками (по 2—3 куска на порцию), а из костей и голов сварить бульон . Previous fish fillets cut into pieces (2-3 pieces per serving), and from the bones and head cook soup. Очищенный лук тонко нашинковать и слегка поджарить в суповой кастрюле с маслом, добавить томат-пюре и тушить 5—6 мин, после чего в кастрюлю положить кусочки рыбы, нарезанные ломтиками огурцы и помидоры, каперсы, лавровый лист, немного перца и все это залить подготовленным горячим бульоном, посолить и варить 10—15 минут. Purified finely chop onion and fry gently in a soup pot with oil, add tomato puree and simmer 5-6 minutes, then put the pieces in a pot of fish, sliced cucumbers and tomatoes, capers, bay leaf, some pepper and pour it all prepared hot broth, add salt and cook for 10-15 minutes. Перед подачей на стол в солянку можно положить вымытые маслины и мелко нарезанную зелень петрушки или укроп. Before serving in a soup can put the washed olives and chopped parsley or dill. Можно также добавить ломтики лимона, очищенные от кожицы. You can also add slices of lemon, peeled. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Sturgeon fishing soljanka|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |