Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Солянка рыбная Solyanka Fish

На 500 г рыбы — 4-5 соленых огурцов, 1—2 головки лука, 2—3 свежих помидора или 2 ст. 500 g fish - 4-5 pickled cucumbers, 1-2 onions, 2-3 fresh tomatoes or 2 tablespoons. ложки томат-пюре, по 1 ст. tablespoons tomato puree, and 1 st. ложке каперсов и маслин, 2 ст. spoonful of capers and olives, 2 tablespoons. ложки масла. tablespoons butter.

На 500 г рыбы — 4-5 соленых огурцов, 1—2 головки лука, 2—3 свежих помидора или 2 ст. 500 g fish - 4-5 pickled cucumbers, 1-2 onions, 2-3 fresh tomatoes or 2 tablespoons. ложки томат-пюре, по 1 ст. tablespoons tomato puree, and 1 st. ложке каперсов и маслин, 2 ст. spoonful of capers and olives, 2 tablespoons. ложки масла. tablespoons butter.

Для приготовления солянки можно брать всякую свежую рыбу, но не мелкую и не очень костлявую. For preparation of halophytes can take any fresh fish, but not small and not too bony. Хорошая солянка получается из красной рыбы (осетрины, севрюги, белуги,стерляди). Good halophyte obtained from red fish (sturgeon, stellate sturgeon, beluga, Sturgeon). Снятое с рыбы филе нарезать кусочками (по 2—3 куска на порцию), а из костей и голов сварить бульон . Previous fish fillets cut into pieces (2-3 pieces per serving), and from the bones and head cook soup. Очищенный лук тонко нашинковать и слегка поджарить в суповой кастрюле с маслом, добавить томат-пюре и тушить 5—6 мин, после чего в кастрюлю положить кусочки рыбы, нарезанные ломтиками огурцы и помидоры, каперсы, лавровый лист, немного перца и все это залить подготовленным горячим бульоном, посолить и варить 10—15 минут. Purified finely chop onion and fry gently in a soup pot with oil, add tomato puree and simmer 5-6 minutes, then put the pieces in a pot of fish, sliced cucumbers and tomatoes, capers, bay leaf, some pepper and pour it all prepared hot broth, add salt and cook for 10-15 minutes.

Перед подачей на стол в солянку можно положить вымытые маслины и мелко нарезанную зелень петрушки или укроп. Before serving in a soup can put the washed olives and chopped parsley or dill. Можно также добавить ломтики лимона, очищенные от кожицы. You can also add slices of lemon, peeled.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: солянки Section Recipes Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Sturgeon fishing soljanka|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact