Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recipes - culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: borscht

Борщ украинский Ukrainian Borsch

На 500 г мяса — по 400 г капусты и картофеля, 250 г свеклы, по ½ стакана томат-пюре и сметаны, по 1 шт. At 500 grams of meat - 400 g of cabbage and potatoes, 250 g of beet, the ½ cup of tomato puree and sour cream, 1 pc. кореньев и 1 головку лука. roots and 1 onion.

На 500 г мяса — по 400 г капусты и картофеля, 250 г свеклы, по ½ стакана томат-пюре и сметаны, по 1 шт. At 500 grams of meat - 400 g of cabbage and potatoes, 250 g of beet, the ½ cup of tomato puree and sour cream, 1 pc. кореньев и 1 головку лука, 20 г свиного сала, 1 ст. roots and 1 onion, 20 g lard, 1 tbsp. ложку сливочного масла. spoonful of butter.

Сварить мясной бульон и процедить. Boil broth and filter. Очищенные коренья и свеклу нарезать соломкой. Peeled roots and cut into julienne beets. Свеклу тушить 20—30 минут, добавив при этом жир, томат-пюре, уксус и бульон (можно влить также хлебный или свекольный квас). Beets stew for 20-30 minutes, adding oil, tomato puree, vinegar and broth (you can also pour the grain or beet kvass). Нарезанные коренья и лук слегка поджарить на масле, смешать с поджаренной мукой, развести бульоном и довести до кипения. The cut roots and gently fry the onions in butter, mix with toasted flour, diluted broth and bring to a boil. В приготовленный для борща бульон положить картофель, нарезанный крупными кубиками, крупно нарезанную капусту, тушеную свеклу, соль и варить 10—15 минут, потом добавить поджаренные с мукой коренья, лавровый лист, душистый и горький перец и варить до тех пор, пока картофель и капуста не будут готовы. In his prepared borscht soup put the potatoes, cut in large cubes, coarsely chopped cabbage and braised beetroot, salt and simmer for 10-15 minutes, then add the roasted roots with flour, bay leaf, sweet and bitter pepper and cook until the potatoes and while sprouts are ready.

Готовый борщ заправить салом, растертым с чесноком, добавить помидоры, нарезанные дольками, быстро довести до кипения, после чего дать борщу настояться в течение 15—20 минут. Ready fill bacon soup, pounded with garlic, add tomatoes, sliced, quickly bring to a boil, then give borscht infuse for 15-20 minutes.

Разливая борщ в тарелки, положить сметану и посыпать его мелко нарезанной зеленью. Pouring soup in the dish, put sour cream and sprinkle with finely chopped greens.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section Recipes First dishes: borscht Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Ukrainian borsch recipe|my favourite dish is borsh|recipe of ukrainian dishes|my favorite dish is borsch|my favourite dish. borshch|my favorite dish borshch|the recipe of borsch|recipe for ukrainian dish|the recype of the ukranian borchsh|borsh ukrainian dish|borscht is my favorite dish|ukrainian borsch|ukrainian dishes recipes|my favorite dish ukrainian borsch|borscht recipe ukrainian|recipe of ukrainian borsch|ukrainian borsch with meat recipe|ukrainian dish borsch|my favourite dish recipe|my favourite dish borsch|borsches the recipe
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact