News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Борщ украинский Ukrainian BorschНа 500 г мяса — по 400 г капусты и картофеля, 250 г свеклы, по ½ стакана томат-пюре и сметаны, по 1 шт. At 500 grams of meat - 400 g of cabbage and potatoes, 250 g of beet, the ½ cup of tomato puree and sour cream, 1 pc. кореньев и 1 головку лука. roots and 1 onion.На 500 г мяса — по 400 г капусты и картофеля, 250 г свеклы, по ½ стакана томат-пюре и сметаны, по 1 шт. At 500 grams of meat - 400 g of cabbage and potatoes, 250 g of beet, the ½ cup of tomato puree and sour cream, 1 pc. кореньев и 1 головку лука, 20 г свиного сала, 1 ст. roots and 1 onion, 20 g lard, 1 tbsp. ложку сливочного масла. spoonful of butter. Сварить мясной бульон и процедить. Boil broth and filter. Очищенные коренья и свеклу нарезать соломкой. Peeled roots and cut into julienne beets. Свеклу тушить 20—30 минут, добавив при этом жир, томат-пюре, уксус и бульон (можно влить также хлебный или свекольный квас). Beets stew for 20-30 minutes, adding oil, tomato puree, vinegar and broth (you can also pour the grain or beet kvass). Нарезанные коренья и лук слегка поджарить на масле, смешать с поджаренной мукой, развести бульоном и довести до кипения. The cut roots and gently fry the onions in butter, mix with toasted flour, diluted broth and bring to a boil. В приготовленный для борща бульон положить картофель, нарезанный крупными кубиками, крупно нарезанную капусту, тушеную свеклу, соль и варить 10—15 минут, потом добавить поджаренные с мукой коренья, лавровый лист, душистый и горький перец и варить до тех пор, пока картофель и капуста не будут готовы. In his prepared borscht soup put the potatoes, cut in large cubes, coarsely chopped cabbage and braised beetroot, salt and simmer for 10-15 minutes, then add the roasted roots with flour, bay leaf, sweet and bitter pepper and cook until the potatoes and while sprouts are ready. Готовый борщ заправить салом, растертым с чесноком, добавить помидоры, нарезанные дольками, быстро довести до кипения, после чего дать борщу настояться в течение 15—20 минут. Ready fill bacon soup, pounded with garlic, add tomatoes, sliced, quickly bring to a boil, then give borscht infuse for 15-20 minutes. Разливая борщ в тарелки, положить сметану и посыпать его мелко нарезанной зеленью. Pouring soup in the dish, put sour cream and sprinkle with finely chopped greens. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Ukrainian borsch recipe|my favourite dish is borsh|recipe of ukrainian dishes|my favorite dish is borsch|my favourite dish. borshch|my favorite dish borshch|the recipe of borsch|recipe for ukrainian dish|the recype of the ukranian borchsh|borsh ukrainian dish|borscht is my favorite dish|ukrainian borsch|ukrainian dishes recipes|my favorite dish ukrainian borsch|borscht recipe ukrainian|recipe of ukrainian borsch|ukrainian borsch with meat recipe|ukrainian dish borsch|my favourite dish recipe|my favourite dish borsch|borsches the recipe Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |