Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soups

Суп с кукурузой Soup with Corn

На 500 г мяса — 1 кг початков кукурузы, 500 г картофеля, 1 шт. At 500 grams of meat - 1 kg of corn cobs, 500 g of potatoes, 1 pc. кореньев и головку лука, 1 ст. roots and onion, 1 tbsp. ложку масла, 1 ст. spoon butter, 1 tbsp. ложку томат-пюре или 100 г свежих помидоров. spoon tomato puree or 100 g of fresh tomatoes.

На 500 г мяса — 1 кг початков кукурузы, 500 г картофеля, 1 шт. At 500 grams of meat - 1 kg of corn cobs, 500 g of potatoes, 1 pc. кореньев и головку лука, 1 ст. roots and onion, 1 tbsp. ложку масла, 1 ст. spoon butter, 1 tbsp. ложку томат-пюре или 100 г свежих помидоров. spoon tomato puree or 100 g of fresh tomatoes.

Сварить мясной бульон . Cook the broth. Нарезать тонкими ломтиками морковь, петрушку, нашинковать репчатый лук, слегка обжарить все это на жире, добавив в конце жаренья томат-пюре (вместо томат-пюре можно использовать свежие помидоры; их кладут в суп за 10 минут до окончания варки), и опустить в кипящий бульон. Cut thin slices of carrot, parsley, chop onions, lightly fry them on the fat, adding at the end of roasting tomato puree (instead of tomato puree, you can use fresh tomatoes, put them in the soup for 10 minutes before the end of cooking) and put them into the boiling broth.

Снять с початка кукурузы зерна (для этой цели пригодна только кукуруза в стадии молочной спелости). Remove from corn grain (for this purpose is suitable only corn in the milk ripeness). Нарезать некрупными брусочками картофель и положить вместе с кукурузными зернами в бульон. Cut into small bars small-scale potato and put together with grains of corn into the broth. Варить 15—20 минут. Cook for 15-20 minutes. Перед подачей на стол суп посыпать измельченной зеленью петрушки или укропа. Before serving the soup sprinkled with chopped parsley or dill.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: супы Section Recipes Appetizer: Soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact