Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Диеты : Diets:

Месячная низкокалорийная диета Monthly low-calorie diet


Предложенное меню А необходимо чередовать через день с предложенным меню Б. A proposed menu must rotate through the day with the proposed menu, B.

Первая неделя First week

Завтрак. Breakfast.
Меню А: стакан теплого молока с ложечкой меда, черствый рогалик. Menu A: a glass of warm milk with a teaspoon of honey, stale bagels.
Меню Б: чашка чая, кусок черного хлеба, посыпанный петрушкой. Menu B: cup of tea, a piece of black bread, sprinkled with parsley.

2-й завтрак. 2-nd breakfast.
Меню А: cтакан чая, 2 куска черного хлеба, тонко намазанных маслом с двумя листьями салата. Menu A: Glasses of tea, 2 slices of black bread, thinly buttered with two lettuce leaves.
Меню Б: стакан кефира, черствый рогалик, 10-12 подсоленных редисок. Menu B: cup of yogurt, stale bagels, 10-12 salted radishes.

Обед. Dinner.
Меню А: отварная рыба с хреном, 2-3 картофелины, посыпанные зеленью, зеленый салат с лимонным соком и оливковым маслом. Menu A: Boiled fish with horseradish, 2-3 potatoes, sprinkled with herbs, green salad with lemon juice and olive oil.
Меню Б: густой овощной суп с зеленым горошком, кусок постной говядины, 2-3 картофелины, фруктовый салат с сахаром и лимонным соком. Menu B: thick vegetable soup with green peas, a piece of lean beef, 2-3 potatoes, fruit salad with sugar and lemon juice.

Полдник. Mid-morning snack.
Меню А: два помидора или стакан томатного сока с сухариком. Menu A: two tomatoes or a glass of tomato juice with a biscuit.
Меню Б: фрукты или стакан фруктового сока с бисквитом. Menu B: fruit or a glass of fruit juice with a biscuit.

Ужин. Dinner.
Меню А: cтакан обезжиренного кефира, 2 куска черного хлеба, тонко намазанных медом и посыпанных петрушкой. Menu A: Glasses nonfat yogurt, 2 slices of black bread, thinly smeared with honey and sprinkled with parsley.
Меню Б: стакан сладкого молока, 2 кусочка халвы, подсушенной в духовке, намазанные медом. Menu B: cup of sweet milk, 2 slices of halva, dried in an oven, smeared with honey.

Вторая неделя Second week

Завтрак. Breakfast.
Меню А: cтакан фруктового или овощного сока, 1 сухарик. Menu A: Glasses of fruit or vegetable juice, 1 biscuit.
Меню Б: стакан чая с молоком, кусок черного хлеба с медом. Menu B: cup of tea with milk, a piece of black bread with honey.

2-й завтрак. 2-nd breakfast.
Меню А: 2 куска черного хлеба, немного масла и брынзы, стакан чая. Menu A: 2 pieces of black bread, some butter and cheese, a glass of tea.
Меню Б: 2 куска черного хлеба с мясом, 2 помидора, стакан чая. Menu B: 2 slices of bread with meat, 2 tomatoes, a cup of tea.

Обед. Dinner.
Меню А: 2 котлеты из мяса, салат из моркови, кисель. Menu A: 2 patties of meat, salad of carrots, pudding.
Меню Б: красный борщ с вареным яйцом, отварная рыба, 2 картофелины, зеленый салат. Menu B: red beet soup with boiled egg, boiled fish, 2 potatoes, green salad.

Полдник. Mid-morning snack.
Меню А: фрукты, бисквит. Menu A: fruit, biscuit.
Меню Б: кефир и сухарик. Menu B: yogurt and biscuit.

Ужин. Dinner.
Меню А: кефир, черный рогалик с джемом. Menu A: kefir, black bagel with jam.
Меню Б: стакан чая, 2 кусочка нежирного сыра. Menu B: cup of tea, 2 slices of low fat cheese.

Третья неделя Third week

Завтрак. Breakfast.
Меню А: чашка кофе, кусок черного хлеба с медом. Menu A: a cup of coffee, a piece of black bread with honey.
Меню Б: стакан молока с медом, сухарик. Menu B: cup of milk and honey biscuit.

2-й завтрак. 2-nd breakfast.
Меню А: кефир, кусок черного хлеба с маслом, яйцо всмятку, редис. Menu A: kefir, a piece of black bread with butter, boiled egg, radishes.
Меню Б: cтакан чая, 2 куска хлеба с постной ветчиной, 2 помидора. Menu B: Glasses of tea, 2 pieces of bread with lean ham, 2 tomatoes.

Обед. Dinner.
Меню А: бифштекс, поджаренный на сухой сковородке, шпинат со сметаной, стакан сока. Menu A: steak, roasted on a dry skillet, spinach with sour cream, a glass of juice.
Меню Б: рис, тушеные грибы, стакан бульона, 2 печеных яблока. Menu B: rice, stewed mushrooms, a cup of broth, 2 baked apples.

Полдник. Mid-morning snack.
Меню А: фрукты, сухарик. Menu A: fruit, biscuit.
Меню Б: фрукты, бисквит. Menu B: fruit, biscuit.

Ужин. Dinner.
Меню А: cтакан молока, черствый рогалик, творог. Menu A: Glasses of milk, stale bagels, cottage cheese.
Меню Б: cтакан чая, кусок хлеба с холодной телятиной, яблоко. Menu B: Glasses of tea, a piece of bread with cold veal, apple.

Четвертая неделя Fourth week

Завтрак. Breakfast.
Меню А: чашка чая, сухарик с медом. Menu A: a cup of tea, biscuit with honey.
Меню Б: стакан молока, черный хлеб с маслом. Menu B: cup of milk, black bread with butter.

2-й завтрак. 2-nd breakfast.
Меню А: 2 куска хлеба с маслом и нежирным сыром, 2 яблока. Menu A: 2 pieces of bread with butter and low-fat cheese, 2 apples.
Меню Б: черствый рогалик с маслом, 2 яйца всмятку, чай, яблоко. Menu B: stale bagel with butter, 2 eggs lightly boiled, tea, apple.

Обед. Dinner.
Меню А: порция курицы с овощами, 2 ложки картофельного пюре, зеленый салат, кисель. Menu A: portion of chicken with vegetables, 2 tablespoons of mashed potatoes, green salad, pudding.
Меню Б: чашка бульона без жира, фасоль с томатным соусом, 2 картофелины с зеленью, яблоко. Menu B: cup of soup without the fat, beans with tomato sauce, 2 potatoes with green apple.

Полдник. Mid-morning snack.
Меню А: морковный сок, бисквит. Menu A: carrot juice, biscuit.
Меню Б: чашка кофе, сухарик. Menu B: cup of coffee, a biscuit.

Ужин. Dinner.
Меню А: стакан обезжиренного кефира, черствый рогалик. Menu A: cup nonfat yogurt, stale bagels.
Меню Б: 2 куска хлеба с печеночным паштетом, редис. Menu B: 2 slices of bread with liver pate, radishes.


<< Предыдущая диета <<Previous diet Все диеты All diets Следующая диета >> Next diet>>


Обсудить диету на форуме >> Discuss diet on the forum>>


Смотрите также: статьи о похудении , таблицу калорийности , форум о похудении See also: article on dieting, calorie chart, a forum about weight loss

Добавить комментарий Add comment


Девочки! Girls! Комментарии - не место обсуждения Ваших результатов похудания. Если Вы хотите пообщаться с единомышленниками на стезе похудания - пожалуйста, идите на наш форум " Худеем вместе ". Comments - not the place to discuss your weight loss results. If you want to communicate with like-minded path to weight loss - please go to our forum "Khudeem together.
Для добавления комментария заполните все поля формы: To add a comment fill in all fields:
* Ваше имя или псевдоним: * Your name or nickname:


* Ваш e-mail (не отображается для всех пользователей): * Your e-mail (not displayed for all users):


* Ваш комментарий: * Your comment:


(Внимание! Не нажимайте кнопку более одного раза!) (Warning: Do not click more than once!)


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2018

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact