Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: cold soups

Ботвинья с рыбой Botvin with fish

На 1 л кваса – по 250 г шпината и щавеля, 1 ч. ложку сахара, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука. At 1 liter kvass - 250 g spinach and sorrel, 1 tea spoon of sugar, 2 fresh cucumbers, 75 g of green onions.

1 л кваса 1 liter kvass
По 250 г шпината и щавеля 250 g spinach and sorrel
1 ч. ложку сахара 1 tea spoon of sugar
2 свежих огурца 2 fresh cucumber
75 г зеленого лука 75 g green onions
50 г хрена 50 g of horseradish
250 г вареной рыбы (осетрины, судка и др.) 250 g of boiled fish (sturgeon, cruets, etc.)

Шпинат и щавель перебрать и хорошо промыть; потом шпинат сварить в кипящей воде, а щавель отдельно тушить в закрытой кастрюле. Spinach and sorrel to sort and wash well, then cook spinach in boiling water, and sorrel separately stew in a closed pot. После этого шпинат и щавель протереть через сито. Then spinach and sorrel rub through a sieve. Приготовленное пюре положить в кастрюлю, добавить сахар, соль, немного горчицы и развести все это хлебным квасом, затем добавить нарезанные кубиками свежие огурцы, нашинкованные зеленый лук и укроп. Pureeing put in a saucepan, add sugar, salt, mustard and dilute all this bread soup, then add the diced cucumber, chopped green onions and dill. Перед подачей на стол в тарелку положить натертый хрен и кусочки вареной рыбы, которую также можно подать и отдельно. Before serving in a bowl put the grated radish and slices of boiled fish, which also may be submitted separately.

Вместо шпината можно использовать молодую крапиву. Instead of spinach, you can use young nettles.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section Recipes Appetizer: cold soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact