News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Ботвинья с рыбой Botvin with fishНа 1 л кваса – по 250 г шпината и щавеля, 1 ч. ложку сахара, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука. At 1 liter kvass - 250 g spinach and sorrel, 1 tea spoon of sugar, 2 fresh cucumbers, 75 g of green onions.1 л кваса 1 liter kvass По 250 г шпината и щавеля 250 g spinach and sorrel 1 ч. ложку сахара 1 tea spoon of sugar 2 свежих огурца 2 fresh cucumber 75 г зеленого лука 75 g green onions 50 г хрена 50 g of horseradish 250 г вареной рыбы (осетрины, судка и др.) 250 g of boiled fish (sturgeon, cruets, etc.) Шпинат и щавель перебрать и хорошо промыть; потом шпинат сварить в кипящей воде, а щавель отдельно тушить в закрытой кастрюле. Spinach and sorrel to sort and wash well, then cook spinach in boiling water, and sorrel separately stew in a closed pot. После этого шпинат и щавель протереть через сито. Then spinach and sorrel rub through a sieve. Приготовленное пюре положить в кастрюлю, добавить сахар, соль, немного горчицы и развести все это хлебным квасом, затем добавить нарезанные кубиками свежие огурцы, нашинкованные зеленый лук и укроп. Pureeing put in a saucepan, add sugar, salt, mustard and dilute all this bread soup, then add the diced cucumber, chopped green onions and dill. Перед подачей на стол в тарелку положить натертый хрен и кусочки вареной рыбы, которую также можно подать и отдельно. Before serving in a bowl put the grated radish and slices of boiled fish, which also may be submitted separately. Вместо шпината можно использовать молодую крапиву. Instead of spinach, you can use young nettles. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |