News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Борщ холодный с яблоками Borsch cold with appleНа 500 г свеклы – 2 яблока, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 100 г сметаны, соль, сахар и уксус по вкусу. At 500 g beet - 2 apples, 2 fresh cucumbers, 75 g green onions, 2 eggs, 100 g sour cream, salt, sugar and vinegar to taste.500 г свеклы 500 g beet 2 яблока 2 apples 2 свежих огурца 2 fresh cucumber 75 г зеленого лука 75 g green onions 2 яйца 2 eggs 100 г сметаны 100 g sour cream Соль, сахар и уксус по вкусу Salt, sugar and vinegar to taste Отварить свеклу, не очищенную от кожицы. Boil beets, not peeled. Затем очистить, натереть на терке с мелкими отверстиями, залить кипятком, добавить кусочек черного хлеба и поставить на одни сутки в прохладное место. Then clean, grate with small holes, fill with boiling water, add a slice of black bread and place on one day in a cool place. После чего процедить и заправить настой по вкусу солью, сахаром, уксусом, положить в него яблоки, очищенные от кожицы, и нарезанные ломтиками свежие огурцы, измельченный зеленый лук и рубленые яйца. Then drain and fill the infusion to taste with salt, sugar, vinegar, put it in apples, peeled, and sliced cucumber, chopped green onions and chopped egg. Подать со сметаной и мелко нарезанной зеленью. Served with sour cream and chopped herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |