News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Суп-холодец Soup jelliedНа 1 л хлебного кваса – 500 г молодой свеклы с ботвой, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. For 1 liter of bread soup - 500 g young beets with greens, 2 fresh cucumbers, 75 g green onions, 2 eggs, 2 tbsp. ложки сметаны и 1 чайную ложку сахара. tablespoons of sour cream and 1 teaspoon of sugar.1 л хлебного кваса 1 liter of bread soup 500 г молодой свеклы с ботвой 500 g young beets with greens 2 свежих огурца 2 fresh cucumber 75 г зеленого лука 75 g green onions 2 яйца 2 eggs 2 ст. 2 tbsp. ложки сметаны tablespoons sour 1 чайную ложку сахара 1 teaspoon sugar Молодую свеклу вместе с ботвой промыть; свеклу очистить, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию) и поставить на 20-30 минут варить. The young beets with greens washed, cleaned beets, put in a saucepan, add water (at a cost of 2 cups per serving) and put on 20-30 minutes of cooking. За 10 минут до окончания в арки в кастрюлю положить листики свеклы. 10 minutes before the end of the arch in a pot to put leaves of beets. Сваренную свеклу с листьями откинуть на дуршлаг и положить в суповую кастрюлю; туда же добавить мелко нарезанные свежие огурцы, вареные яйца, зеленый лук, сметану, сахар, залить квасом и охлажденным свекольным отваром. Boiled beets with leaves in a colander and discard the put in soup pot; there too, add finely chopped cucumber, boiled eggs, green onions, sour cream, sugar, pour kvass and chilled beet broth. Перед подачей посыпать зеленью. Before serving, sprinkle with herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |