Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: cold soups

Суп-холодец Soup jellied

На 1 л хлебного кваса – 500 г молодой свеклы с ботвой, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. For 1 liter of bread soup - 500 g young beets with greens, 2 fresh cucumbers, 75 g green onions, 2 eggs, 2 tbsp. ложки сметаны и 1 чайную ложку сахара. tablespoons of sour cream and 1 teaspoon of sugar.

1 л хлебного кваса 1 liter of bread soup
500 г молодой свеклы с ботвой 500 g young beets with greens
2 свежих огурца 2 fresh cucumber
75 г зеленого лука 75 g green onions
2 яйца 2 eggs
2 ст. 2 tbsp. ложки сметаны tablespoons sour
1 чайную ложку сахара 1 teaspoon sugar

Молодую свеклу вместе с ботвой промыть; свеклу очистить, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию) и поставить на 20-30 минут варить. The young beets with greens washed, cleaned beets, put in a saucepan, add water (at a cost of 2 cups per serving) and put on 20-30 minutes of cooking. За 10 минут до окончания в арки в кастрюлю положить листики свеклы. 10 minutes before the end of the arch in a pot to put leaves of beets. Сваренную свеклу с листьями откинуть на дуршлаг и положить в суповую кастрюлю; туда же добавить мелко нарезанные свежие огурцы, вареные яйца, зеленый лук, сметану, сахар, залить квасом и охлажденным свекольным отваром. Boiled beets with leaves in a colander and discard the put in soup pot; there too, add finely chopped cucumber, boiled eggs, green onions, sour cream, sugar, pour kvass and chilled beet broth. Перед подачей посыпать зеленью. Before serving, sprinkle with herbs.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section Recipes Appetizer: cold soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact