Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: cold soups

Суп холодный из щавеля Cold sorrel soup

На 1 кг щавеля – 3-4 яйца, 250 г свежих огурцов, 150 г лука, 150 г сметаны. 1 kg sorrel - 3-4 eggs, 250 g of fresh cucumbers, 150 g onion, 150 g sour cream.

1 кг щавеля 1 kg sorrel
3-4 яйца 3.4 eggs
250 г свежих огурцов 250 g of fresh cucumbers
150 г лука 150 g onion
150 г сметаны 150 g sour cream

Перебрать, тщательно промыть в холодной воде листья щавеля, нарезать, залить кипящей водой и варить при сильном кипении до мягкости (5-10 минут), после чего поставить на холод. Bust, rinse thoroughly in cold water sorrel leaves, cut, pour boiling water and cook at a strong boil until tender (5-10 minutes), then put the cold. Сварить вкрутую яйца, отделить белки и мелко нарезаный лук. Boil hard-boiled eggs, separate whites and finely chopped onions. Очистить от кожицы и нарезать тонкими ломтиками свежие огурцы. Peel and cut into thin slices of cucumber. Охлажденный суп заправить солью и сахаром по вкусу, положить в него рубленые белки, зеленый лук, огурцы. Chilled soup, fill the salt and sugar to taste, put it in the chopped whites, green onions, cucumbers. Растереть крутые желтки со сметаной, добавить в суп, хорошо размешать. Rub steep yolks with sour cream, add to soup, stir well. Перед подачей на стол суп посыпать зеленью укропа. Before serving soup, sprinkle with dill.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Section Recipes Appetizer: cold soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact