News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Суп холодный из щавеля Cold sorrel soupНа 1 кг щавеля – 3-4 яйца, 250 г свежих огурцов, 150 г лука, 150 г сметаны. 1 kg sorrel - 3-4 eggs, 250 g of fresh cucumbers, 150 g onion, 150 g sour cream.1 кг щавеля 1 kg sorrel 3-4 яйца 3.4 eggs 250 г свежих огурцов 250 g of fresh cucumbers 150 г лука 150 g onion 150 г сметаны 150 g sour cream Перебрать, тщательно промыть в холодной воде листья щавеля, нарезать, залить кипящей водой и варить при сильном кипении до мягкости (5-10 минут), после чего поставить на холод. Bust, rinse thoroughly in cold water sorrel leaves, cut, pour boiling water and cook at a strong boil until tender (5-10 minutes), then put the cold. Сварить вкрутую яйца, отделить белки и мелко нарезаный лук. Boil hard-boiled eggs, separate whites and finely chopped onions. Очистить от кожицы и нарезать тонкими ломтиками свежие огурцы. Peel and cut into thin slices of cucumber. Охлажденный суп заправить солью и сахаром по вкусу, положить в него рубленые белки, зеленый лук, огурцы. Chilled soup, fill the salt and sugar to taste, put it in the chopped whites, green onions, cucumbers. Растереть крутые желтки со сметаной, добавить в суп, хорошо размешать. Rub steep yolks with sour cream, add to soup, stir well. Перед подачей на стол суп посыпать зеленью укропа. Before serving soup, sprinkle with dill. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |