News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Весенние зеленые щи Spring green soupМожно приготовить таки щи по всем правилам – на мясном бульоне, а можно воспользоваться и более полезном вариантом – на овощном или овоще-травяном отваре. You can still make soup for all the rules - in meat broth, but you can use and more useful option - the vegetable or vegetable and herbal.1 вариант: вскипятите воду, заложите нарезанный картофель и тертую морковь. 1 option: Boil the water, lay the sliced potatoes and grated carrots. Когда картофель будет почти готов, засыпьте смесь мелко нарезанных трав – щавель, листья ревеня, листья крапивы, шпинат, и перья многолетнего лука (порея или лука-слизуна). When the potato is almost ready, pour a mixture of chopped herbs - sorrel, rhubarb leaves, nettle leaves, spinach, and the feathers of many years of onion (leek or onion-slizuna). Поварите еще несколько минут, и витаминные ароматные вкусные щи готовы. Cook another few minutes, and vitamin fragrant delicious soup ready. 2 вариант: если на вашем огороде не найдется зеленого лука, щи готовят так: обжарить тертую морковь и нарезанный репчатый лук, выложить в кипящую воду, затем добавить картофель, а далее – как в предыдущем рецепте. Option 2: if your garden will not find green onions, cabbage soup prepared as follows: brown the grated carrots and sliced onions, lay them in boiling water, then add the potatoes, and then - as in the previous recipe. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |