Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Yeast dough - 2 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Recipes - Culinary Exclusive: Recipes pizza, pies, Crumpet: dough

Дрожжевое тесто - 2 Yeast dough - 2

1 кг муки, 30 г дрожжей, 1/5 ст. 1 kg of flour, 30 g yeast, 1 / 5 Art. молока, 50 г растопленного масла, 50 г сахара. milk, 50 g melted butter, 50 grams of sugar.

1 кг муки 1 kg of flour
30 г дрожжей 30 g of yeast
1/5 ст. 1 / 5 Art. молока milk
50 г растопленного масла 50 g melted butter
50 г сахара 50 g sugar
1 яйцо 1 egg
10 г соли 10 g salt

Молоко подогреть и налить в миску, в которой будут месить тесто. Heat the milk and pour into a bowl, which will knead the dough. Дрожжи накрошить в стакан, добавить 1 ч.л. Yeast crumble in a glass, add 1 teaspoon сахара и растирать до образования жидкой кашицы. sugar and knead until a liquid slurry. Вылить дрожжи в молоко, добавить половину муки и все выбить. Pour the yeast into the milk, add half of flour and all the knock. Тесто посыпать сверху толстым слоем муки, накрыть салфеткой и поставить в теплое место, чтоб поднялось. Dough sprinkle a thick layer of flour, cover with a cloth and put in a warm place, that rose. Спустя 2-3 часа замесить тесто. After 2-3 hours of dough. При замесе, прежде всего, положить муку, соль, растертые с сахаром желток. In batch, above all, put the flour, salt, ground with sugar, egg yolk. К концу замеса добавить растопленное масло и взбитый белок. By the end of kneading, add the melted butter and whipped protein. Тесто месить до тех пор, пока оно не перестанет прилипать к рукам и не запузырится. The dough is kneaded until until it stops sticking to your hands and not zapuzyritsya. Сгладить поверхность теста и смазать его жиром, дать еще раз подойти в теплом месте. Smooth surface of the dough and smear it with fat to give more time to come in a warm place.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Section Recipes pizza, pies, Crumpet: dough Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
50 grams of yeast||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact