Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Biscuit Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Recipes - Culinary Exclusive: Recipes pizza, pies, Crumpet: dough

Бисквит Biscuit

10 яиц, 200 г муки (1,5 ст.), 1 ст. 10 eggs, 200 grams of flour (1,5 st.), 1 tbsp. сахара, ванилин. sugar, vanilla.

10 яиц 10 eggs
200 г муки (1,5 ст.) 200 g flour (1.5 st.)
1 ст. 1 tbsp. сахара sugar
ванилин vanilla

Желтки растереть с сахаром, пока масса не поднимется втрое. Yolks pound of sugar until the mixture will rise threefold. Белки взбить в крепкую пену, осторожно добавить в желтки 1/3 белков, перемешать, добавить ванилин и муку, после остальной белок. Whip the whites to a firm foam, carefully add the egg yolks 1 / 3 protein, stir, add vanilla and flour, after the rest of the protein. Все хорошенько вымесить, влить в глубокий противень, смазанный сливочным маслом. All knead thoroughly, pour into a deep baking pan, greased with butter. Печь 20-30 мин. Oven for 20-30 minutes. при 200° С. Бисквит выложить на мягкую подставку или сито. at 200 ° C. Biscuit lay on a soft, stand, or a sieve.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Section Recipes pizza, pies, Crumpet: dough Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Biscuit dough рецепт|что такое biscuit dough|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact