News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Бисквит Biscuit10 яиц, 200 г муки (1,5 ст.), 1 ст. 10 eggs, 200 grams of flour (1,5 st.), 1 tbsp. сахара, ванилин. sugar, vanilla.10 яиц 10 eggs 200 г муки (1,5 ст.) 200 g flour (1.5 st.) 1 ст. 1 tbsp. сахара sugar ванилин vanilla Желтки растереть с сахаром, пока масса не поднимется втрое. Yolks pound of sugar until the mixture will rise threefold. Белки взбить в крепкую пену, осторожно добавить в желтки 1/3 белков, перемешать, добавить ванилин и муку, после остальной белок. Whip the whites to a firm foam, carefully add the egg yolks 1 / 3 protein, stir, add vanilla and flour, after the rest of the protein. Все хорошенько вымесить, влить в глубокий противень, смазанный сливочным маслом. All knead thoroughly, pour into a deep baking pan, greased with butter. Печь 20-30 мин. Oven for 20-30 minutes. при 200° С. Бисквит выложить на мягкую подставку или сито. at 200 ° C. Biscuit lay on a soft, stand, or a sieve. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Biscuit dough рецепт|что такое biscuit dough|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |