News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Скороспелое слоеное тесто Skorospelov puff pastry500 г муки, 500 г маргарина, 1 чашка молока, соль. 500 g flour, 500 g margarine, 1 cup milk, salt.500 г муки 500 g flour 500 г маргарина 500 g margarine 1 чашка молока 1 cup milk соль salt Все продукты быстро замесить и поставить в холодное место на 2-4 часа. All products quickly knead and place in a cold place for 2-4 hours. Вообще тесто может находиться в холодильнике до 1 недели. In general, the dough may be in the refrigerator up to 1 week. После выдержки теста в холодильнике, его нужно раскатать, сложить в 2-3 слоя и снова раскатать. After holding the test in the refrigerator, it should unroll, fold in 2-3 layers and then roll it out. Повторить этот процесс 4-5 раз, а перед последней раскаткой поставить на 30 мин. Repeat this process 4-5 times, and before the last set rolling for 30 minutes. в холодильник. in the refrigerator. Остывшее тесто раскатать в пласт толщиной 2 см. Круглой формой вырезать пышки или раскатать коржи, смазать их яичным желтком. Cooled roll the dough into a layer thickness of 2 cm circular shape cut out buns, or roll biscuits, lubricate them with egg yolk. Выпекать при высокой температуре. Bake at high temperature. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |