Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes: biscuits

Сдобное печенье Cookies

100 г орешков, 150 г сливочного масла, 120 г сахара, 3 яичных желтка, 140 г муки, 50 г крахмала. 100 grams of nuts, 150 g butter 120 g sugar, 3 egg yolks, 140 grams of flour, 50 g starch.

На 45 порций : 100 г орешков At 45 servings: 100 g nuts
150 г сливочного масла 150 g butter
120 г сахара 120 g sugar
3 яичных желтка 3 egg yolks
140 г муки 140 g flour
50 г крахмала 50 g starch

Смолоть орешки кешью. Grind the cashew nuts. Покрыть противень бумагой для выпекания. Cover the pan with paper baking. Взбить до пены сливочное масло и сахар, добавить желтки и тщательно перемешать. Beat butter until the foam and sugar, add egg yolks and mix thoroughly. Просеять муку, перемешать ее с крахмалом и молотыми орешками, добавить сливочную массу и перемешать. Sift the flour, mix it with starch and ground nuts, add a creamy mass and mix. Наполнить тестом кондитерский мешочек, выдавить на противень звезды величиной с грецкий орех, спирали, кружочки. Fill the dough pastry bag, squeeze out on a baking stars the size of a walnut, spirals, circles. Охлаждать 1 час. Refrigerate 1 hour. Нагреть духовку, выпекать печенье на средней полке 20 мин до золотистого цвета. Heat the oven to bake cookies on the middle shelf 20 minutes until golden brown. Охладить. Cool.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов: печенье Section recipes desserts: cookies Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Butter cookies датский рецепт|датские butter cookies рецепт|danish butter cookies|butter cookies цена|butter cookies dan cake датский замок печенье купить|butter cookies датское печенье|рецепт danish butter cookies|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact