Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mermelada de fresa (la primera forma) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: dulce mermelada

Варенье из клубники (способ первый) Mermelada de fresa (la primera forma)

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Frutas en pequeña escala - 800 g - limpiar y lavar, rociar con el ron.

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Frutas en pequeña escala - 800 g - limpiar y lavar, rociar con el ron. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Ampliación de la sartén, poner las fresas sobre hielo o en el congelador para congelar. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Cocine el jarabe, en el que en el 1,6 kg de azúcar 2 tazas de agua. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. El jarabe hirviendo para llenar las bayas, hervir tres veces, cada vez que la eliminación de la olla del fuego después de la ebullición para vystoyki. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Pencu disparar skimmer, sigue haciendo mermelada ya a fuego lento. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. Desde el skimmer atasco terminado de eliminar las bayas, repartidos en los bancos y se vierte el jarabe.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sección de los espacios en blanco Recetas: dulce mermelada Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact