Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mermelada o jalea de grosella espinosa agracejo Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: dulce mermelada

Крыжовенное варенье или варенье из барбариса Mermelada o jalea de grosella espinosa agracejo

Из спелого крыжовника вытащить семена. A partir de grosellas maduras extracto de las semillas. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Pesar todos los refinados de las semillas de las bayas.

Из спелого крыжовника вытащить семена. A partir de grosellas maduras extracto de las semillas. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Pesar todos los refinados de las semillas de las bayas. Такой же вес сахара разбавить водой, сварить густой сироп , положить туда крыжовник и прокипятить несколько минут. El mismo peso de azúcar diluida con agua, cocinar un jarabe espeso, puso en su lugar grosellas y hervir durante varios minutos. Теперь можно перекладывать варенье в посуду для хранения. Ahora usted puede cambiar la mermelada en un recipiente para el almacenamiento.

Так же варится и варенье из барбариса. Sólo hervir y mermelada de agracejo.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sección de los espacios en blanco Recetas: dulce mermelada Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Mermelada grosella espinosa|grosella сироп купить|grosellas espinosa mermelada|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact