Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: setas

Консервы из маринованных грибов Setas en conserva en vinagre

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Preparar y llevar a ebullición marinadnuyu llenar los siguientes porcentajes: para 1 litro de agua - 60-80 gramos de sal y 30 gramos de azúcar.

На 0,5-литровую банку – 700 г свежих грибов, 30 г 5%-ного уксуса, 8 г соли, 3 г сахара, 1 лавровый лист, по 1-2 штуки горького и душистого перца. En el frasco de 0,5 litros - 700 g de champiñones frescos, 30 g de 5% de vinagre, 8 g de sal, 3 g de azúcar, 1 hoja de laurel, 1-2 trozos de pimiento dulce y amargo.

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Preparar y llevar a ebullición marinadnuyu llenar los siguientes porcentajes: para 1 litro de agua - 60-80 gramos de sal y 30 gramos de azúcar.

Грибы, отварить в течение 25-30 мин в подсоленной воде (на 300 г воды 15 г соли), помешивая и снимая пену. Setas, hervir durante 25-30 minutos en agua con sal (300 g de agua 15 g de sal), revolviendo y quitando la espuma de la espuma. В банки положить пряности и влить уксус. En los bancos a poner las especias y verter el vinagre. Потом быстро уложить в них горячие отваренные грибы, залить их горячей заливкой. Entonces se puso rápidamente en caliente champiñones cocidos, cúbralos con el llenado en caliente. Банки закатать крышками и стерилизовать в кипящей воде: 0,5-литровые – 15 мин, литровые – 20 мин. Bancos cubiertas de rollo y se esterilizan en agua hirviendo: 0,5 - 15 min litro, litro - 20 min.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: грибы Sección de los espacios en blanco Recetas: setas


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact