Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas Aperitivos: Salsola

Скоромная солянка Skoromnaya halófitas

В это блюдо идет смесь всяких видов мяса, оставшегося от обеда – жареного, вареного или свежего. En este plato es una mezcla de todo tipo de carne sobrante de la cena - fritos, cocidos o frescos.

Мясо (говядина, куры, индейка, гусь, утка) мелко нарезать, варить до кипения в бульоне с луком и мукой, обжаренными в 200 г растительного масла, с перцем и лавровым листом. Carne (carne de res, pollo, pavo, ganso, pato), cortado en trozos pequeños, hervir a hervir en un caldo con cebolla y la harina, fritas en 200 g de aceite vegetal, pimienta y laurel. После этого долить огуречный рассол или разбавленный уксус. Luego vierta el pepino en salmuera o vinagre diluido. В солянку, снятую с огня, влить три взболтанных яичных желтка, непрерывно помешивая, чтобы не свернулись. En la sopa, retirar del fuego, vierta en tres agita las yemas de huevo, revolviendo constantemente para evitar el arrugado. В тарелку, перед тем как налить солянку, положить мелкую соломку из соленых огурцов, сметану, зелень. En el plato antes de servir la sopa, poner una pequeña paja de pepinillos en vinagre, crema agria, verde.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sección de Recetas Aperitivos: Salsola Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact