Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Recetas - cocina Exclusiva: Recetas de crepes y tortitas

Оладьи из тыквы Tortitas de calabaza

Тыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Calabaza - 1 kg de harina - 200 g, los huevos - 2 pcs. Azúcar granulada - 2 cdas. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. cucharas, sal - 1 / 2 cdta.

тыква — 1 кг de calabaza - 1 kg
мука — 200 г de harina - 200 g
яйца — 2 шт. Huevos - 2 piezas.
сахарный песок — 2 ст. de azúcar granulada - 2 cdas. ложки cuchara
соль — 1/2 чайной ложки de sal - 1 / 2 cucharadita de

Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Lavado de calabaza, limpia, libre de semillas y parrilla. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. En la masa resultante vierta en los huevos, agregar la sal y el azúcar, bata a látigo de espuma suave y esponjosa. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Entonces, la continuación del proceso, a intervenir en pequeñas porciones de harina. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. La mezcla debe parecerse a la consistencia de crema espesa. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Sacando la pasta cocida con una cuchara y verterla en una caliente, engrasada sartén, freír los panqueques de ambos lados. Подавать горячими с маслом или сметаной. Sirva caliente con mantequilla o crema agria.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты блинов и оладьев Sección de Recetas de crepes y tortitas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact