Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas dietéticas y platos de verduras

Грибной острый салат Ensalada de hongos picantes

400 г шампиньонов, 50 г растительного масла, 1 красный сладкий перец, 2 зубчика чеснока, 1 морковь, 1 луковица. 400 g de champiñones, 50 gramos de aceite vegetal, 1 pimiento rojo, 2 dientes de ajo, 1 zanahoria, 1 cebolla.

400 г шампиньонов 400 g de champiñones
50 г растительного масла 50 g de aceite vegetal
1 красный сладкий перец 1 pimiento rojo
2 зубчика чеснока 2 dientes de ajo
1 морковь 1 zanahoria
1 луковица 1 cebolla
1 ст. 1 cda. ложка сахара cucharadita de azúcar
0,5 ч. ложки уксуса 0,5 cucharadas de vinagre de
черный молотый перец pimienta
соль sal

Шампиньоны нарезать ломтиками и отварить в подсоленной воде до мягкости, откинуть на дуршлаг и промыть холодной кипяченой водой. Cortar los champiñones y hervir en agua con sal hasta que estén tiernas, escurrir y enjuagar con desechar el agua hervida fría.
Морковь и лук измельчить, поджарить на растительном масле, остудить. La zanahoria y picar la cebolla, freír en aceite vegetal, fresco.
Болгарский перец очистить от семян, мелко порезать, смешать с грибами и жареной морковью. Pimienta búlgaro limpieza de semillas, finamente picado, mezclar con champiñones y zanahorias asadas. Заправить салат солью, чесноком, перцем, уксусом, сахаром и дать настояться. Sazonar con sal, ensalada, ajo, pimienta, vinagre, el azúcar y dejar que cerveza.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sección de Recetas de la dieta de verduras y platos de Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact