Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ensalada "de jazz de otoño" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные Recetas - recetas de ensaladas cocina Exclusivo:: pescado

Салат "Осенний джаз" Ensalada "de jazz de otoño"

Креветки свежемороженые (очищенные от панциря) - 250-260 г, картофель отварной - 150 г, помидоры свежие - 150 г. De camarón fresco congelado (pelado de la cáscara) - 250-260 g de patatas cocidas - 150 g de tomates - 150 g de

креветки свежемороженые (очищенные от панциря) - 250-260 г camarón congelado fresco (pelado de la cáscara) - 250-260 g
картофель отварной - 150 г patatas cocidas - 150 g
помидоры свежие - 150 г tomates - 150 g
зеленый горошек - 4 ст. guisantes verdes - 4 cucharadas. ложки cuchara
огурцы консервированные - 2 шт. pepinos en conserva - 2 piezas.
маслины - 12-15 штук aceitunas - 12-15 piezas
майонез mayonesa
зелень verdes
листья салата lechuga

Картофель, помидоры, огурцы нарезать тонкими ломтиками. Patatas, tomates, pepinos cortados en rodajas finas. Добавить шейки креветок (порезать). Añada los camarones cuello (CUT). Несколько штук можно оставить целыми для украшения. Algunas piezas se puede dejar todo para la decoración. Положить зеленый горошек, заправить майонезом и перемешать. Pon los guisantes, la temporada con la mayonesa y mezcle bien. Выложить в креманки или салатник. Poner en kremanki o ensaladera. Украсить зеленым салатом, помидорами, креветками, маслинами, веточками петрушки. Adornar con ensalada de lechuga, tomate, camarones, aceitunas, perejil.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: рыбные Recetas de ensaladas de la sección: pescado Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact