Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ensalada de aguacate y hortalizas en las hojas de col de Beijing Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recetas - Culinary Exclusiva: recetas de la ensalada: verduras y frutas

Салат из авокадо и овощей на листьях пекинской капусты Ensalada de aguacate y hortalizas en las hojas de col de Beijing

Капуста пекинская - 300 г, авокадо - 2 шт., перец сладкий - 100 г, сельдерей черешковый - 100 г, сметана - 100-150 г, соль - по вкусу. Col pequinés - 300 g, aguacate - 2 uds., El pimiento - 100 g, pediceladas apio - 100 g de crema agria - 100-150 g de sal - al gusto.

капуста пекинская - 300 г Col pequinés - 300 g
авокадо - 2 шт. Los aguacates - 2 piezas.
перец сладкий - 100 г ají dulce - 100 g
сельдерей черешковый - 100 г pediceladas apio - 100 g
сметана - 100-150 г crema - 100-150 g
соль - по вкусу sal - al gusto

Пекинскую капусту, сладкий перец, черешковый сельдерей и авокадо промыть, мелко нарезать, посолить, заправить сметаной, тщательно перемешать. Beijing col, pimientos, apio y aguacate pediceladas lavadas, cortadas en trozos pequeños, agregar la sal, sazone con la crema agria, mezcle bien. Каждую порцию салата уложить на небольшие листья пекинской капусты, извлеченные из средней части кочана. Cada porción de ensalada de hojas se colocan en la col pequinés pequeña, extraída de la mitad de la cabeza.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sección de recetas de ensaladas: de verduras y frutas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact