Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные Recetas - recetas de ensaladas cocina Exclusivo:: pescado

Салат праздничный Ensalada de fiesta

3 тушки отварных кальмаров, 200 г свежих (можно замороженных) белых грибов, 2 луковицы, 2 ст. 3 canales de calamar cocido, 200 g de dulce (puede ser congelado) champiñones, 2 cebollas, 2 cucharadas. ложки растительного масла. cucharadas de aceite vegetal.

3 тушки отварных кальмаров 3 canales de calamar cocido
200 г свежих (можно замороженных) белых грибов 200 g de dulce (puede ser congelado) champiñones
2 луковицы 2 cebollas
2 ст. 2 cdas. ложки растительного масла cucharadas de aceite vegetal
2 зубчика чеснока 2 dientes de ajo
соль sal
2 ст. 2 cdas. ложки майонеза cucharadas de mayonesa

Кальмары порезать соломкой, слегка обжарить. Pajitas corte de calamar, se sofríen. Грибы и лук порезать, обжарить до готовности, охладить. Setas y cebolla, se fríe hasta que esté listo y fresco. Добавить растертый чеснок, полить майонезом, перемешать. Añadir el ajo golpeado, verter la mayonesa, mezclar bien. Выложить горкой в салатник. Ponga un montón de ensalada. Украсить зеленью и долькой лимона. Adorne con hojas verdes y una rodaja de limón.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: рыбные Recetas de ensaladas de la sección: pescado Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact