Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tomates en conserva Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: los tomates

Консервированные помидоры Tomates en conserva

На три 3-литровые банки потребуется 4-4,5 л воды, 5--6 ст. Tres latas de 3-litros necesidad de 4-4,5 litros de agua, 5 a 6 º. ложек крупной соли, 1 граненый стакан сахара, 15 лавровых листиков. cucharadas de sal gruesa, 1 taza de azúcar facetas, 15 hojas de laurel.

три 3-литровые банки Tres latas de 3-litros
4-4,5 л воды 4-4,5 litros de agua
5-6 ст. 5,6 art. ложек крупной соли cucharadas de sal gruesa
1 граненый стакан сахара 1 taza de azúcar facetas
15 лавровых листиков 15 hojas de laurel
30 горошин черного горького перца (не душистого!) 30 guisantes pimienta negro (no perfumado!)
по 20 листиков черной смородины и вишни 20 hojas de grosellero negro y la cereza

Маринад кипятить 7 минут, затем добавить в него 1 головку чеснока, разделанного на зубчики, и 3/4 стакана 9%-ного уксуса или 1 ст. Escabeche hervir 7 minutos, a continuación, agregue a ella 1 diente de ajo, dividido en los dientes, y 3 / 4 taza de vinagre de 9% o 1 cda. ложку 70%-ной уксусной эссенции на каждую банку (т. е. 3 стложки на 4-4,5 л воды). 70% cuchara acético esencia de cada banco (es decir, 3 a stlozhki 4-4,5 litros de agua). Помидоры уложить в банки, залить кипящим маринадом. Tomates poner en tarros, vierta la marinada hirviendo. Через 2-3 минуты маринад слить, вновь довести до кипения и опять залить помидоры. Después de 2-3 minutos, vierta el adobo, llevar a ebullición y otra vez para llenar los tomates. Закатать. Roll. Зелень, которая была в маринаде, в банки можно не класть. Green, quien se encontraba en el adobo, los bancos no pueden poner.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: помидоры Sección de los espacios en blanco Recetas: los tomates Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact