Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: legumbre

Огурцы в томатной заливке Pepinos en tomate relleno

2 кг помидоров, 5 кг огурцов, 250 г чеснока, 250 г растительного масла, 250 г сахарного песка, 3 ст.л. 2 kg de tomates, 5 kg de pepinos, 250 g de ajo, 250 gramos de aceite vegetal, 250 g de azúcar, 3 cucharadas de соли, 2 ст. sal, 2 cdas. л. l. 70%-ного уксуса. 70% de vinagre.

2 кг помидоров De 2 kg de tomates
5 кг огурцов De 5 kg de pepinos de
250 г чеснока 250 g de ajo
250 г растительного масла 250 g de aceite vegetal
250 г сахарного песка 250 g de azúcar
3 ст.л. 3 cucharadas de соли sal
2 ст. 2 cdas. л. l. 70%-ного уксуса 70% de vinagre

Помидоры пропустить через мясорубку, добавить растительное масло, сахарный песок, соль, довести до кипения и варить 10 минут. Tomates pasar a través de una picadora de carne, agregue el aceite vegetal, azúcar, sal, llevar a ebullición y cocine a fuego lento durante 10 minutos. Потом постепенно добавить разрезанные на колечки огурцы. Luego, gradualmente, agregar los pepinos cortados en aros. После закипания варить 20 минут, потом добавить чеснок и уксус, все перемешать и разложить в стерилизованные банки, укупорить. Después de la ebullición cocinar por 20 minutos, luego agregar la mezcla de ajo y vinagre, y poner en frascos esterilizados, ukuporit. Резать придется долго, готовится быстро и получится много - 10 банок по 650 г. Cortar han preparado durante mucho tiempo de forma rápida y obtener una gran cantidad - 10 latas de 650 g.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: овощные Sección de los espacios en blanco Recetas: hortalizas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Огурцы pepino alficoz|pepino relleno|огурец пепино|растение alcachofa|выращивание pepino relleno|огурцы сорта pepino|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact