Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





De caviar de hongos Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas aperitivos: de verduras, hongos, queso

Грибная икра De caviar de hongos

300 г свежих грибов, неполный стакан грибного бульона, 3-4 зубчика чеснока, 2 ст. 300 g de champiñones frescos, parcial taza de tiempo de sopa de setas, 3-4 cucharadas de dientes de ajo, 2. ложки измельченного зеленого лука. cucharadas de cebolla verde picada.

300 г свежих грибов 300 g de champiñones frescos
неполный стакан грибного бульона A tiempo parcial taza de sopa de setas
3-4 зубчика чеснока 3,4 dientes de ajo
2 ст. 2 cdas. ложки измельченного зеленого лука cucharadas de cebolla verde picada
растительное масло для обжарки de aceite vegetal para freír
соль, уксус, перец - по вкусу sal, vinagre, pimienta - al gusto

Отварив грибы, мелко их порубить или пропустить через мясорубку. Caldo de setas, cortar finamente ellos, o se pasa a través de una picadora de carne. Затем слегка обжаренный лук перемешать с грибами, разбавить грибным бульоном и тушить на слабом огне, пока основная масса жидкости не выкипит, приправить пряностями, уксусом и подавать к столу холодной. Luego, a la ligera mezclada con cebolla frita champiñones, caldo de setas, diluido y cocine a fuego lento hasta que la mayoría del líquido se hierve a cabo, se sazona con especias, vinagre, y se sirve frío.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sección de aperitivos recetas: verduras, setas, queso de Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact