Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recetas - cocina Exclusiva: Recetas de salsas

Соус «Парусник» Sauce "Velero"

100 мл рыбного бульона, 1 ст. 100 ml de caldo de pescado, 1 cda. л. l. сливочного масла, 1 ст. mantequilla, 1 cda. л. l. муки, 1 маленькая луковица, 1 маленькая морковь, 1 ст. de harina, 1 cebolla pequeña, 1 zanahoria pequeña, 1 cda. л. l. томатной пасты, соль, кетчуп. pasta de tomate, sal, salsa de tomate.

100 мл рыбного бульона 100 poblaciones de peces ml
1 ст. 1 cda. л. l. сливочного масла mantequilla
1 ст. 1 cda. л. l. муки harina
1 маленькая луковица 1 cebolla pequeña
1 маленькая морковь 1 zanahoria pequeña
1 ст. 1 cda. л. l. томатной пасты pasta de tomate
соль, кетчуп de sal, salsa de tomate

Приготовить рыбный бульон , процедить. Preparar el caldo de pescado, de drenaje. Мелко нарезать морковь и лук и спассировать в масле. Picar las cebollas y las zanahorias y spassirovat en aceite. Затем добавить муку с пастой, немного пожарить и положить в бульон. Luego, agregar la pasta de harina, un poco de fuego y poner en el caldo. Прокипятить, посолить и протереть соус. Hervir, añadir sal y frotar con la salsa. Охладить и после этого добавить по вкусу кетчуп. Enfriar y añadir salsa al gusto.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты соусов Sección de recetas de salsas de Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact