Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pollo, frito en pan rallado, Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recetas - Página principal culinario exclusivo: platos de recetas: las aves de corral

Цыпленок, жаренный в сухарях Pollo, frito en pan rallado,

1 крупный или 2 небольших цыпленка, 5 ст. 1 grande o 2 pequeñas de pollo, 5 ª. ложек тертых белых сухарей, 3 ст. cucharadas de migas de pan blanco rallado, 3 cdas. ложки муки, 1 яйцо, соль, 4 ст. de harina, 1 huevo, sal, 4 cucharadas. ложки растительного масла. cucharadas de aceite vegetal.

1 крупный или 2 небольших цыпленка 1 pollo grande o 2 pequeñas
5 ст. 5 cucharadas. ложек тертых белых сухарей cucharadas de migas de pan blanco rallado
3 ст. 3 cdas. ложки муки harina
1 яйцо 1 huevo
соль sal
4 ст. 4 del art. ложки растительного масла cucharadas de aceite vegetal

Разделить цыпленка на 4 порции, посолить, обвалять в муке, обмакнуть в яйцо, а затем обвалять в сухарях. Divide el pollo en 4 porciones, la sal, el rollo de la harina, el baño en el huevo, entonces el rollo de pan rallado. Обжарить на сильном огне до золотистого цвета, влить 3-4 ст. Freír a fuego alto hasta que estén dorados, vierta 3,4 ST. ложки воды, накрыть крышкой, дожарить на слабом огне. cucharadas de agua, cubierta, dozharit a fuego lento. Когда цыпленок будет почти готов, снять крышку, дать воде испариться, поджарить так, чтобы образовалась хрустящая корочка. Cuando el pollo esté casi listo, retire la tapa, dar el agua se evapore, asado, por lo que se formó crujiente. Подавать с молодым картофелем и салатом из огурцов со сметаной. Servir con patatas y ensalada de pepino con crema agria.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Sección de recetas los platos principales: Aves de corral Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact