Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recetas - cocina Exclusiva: recetas de platos principales: carnes

Печеночные котлеты Empanadas de hígado

0,5 кг свиной печени, 300 г лука, 0,5 стакана риса, 2 ст. 0,5 kg de hígado de cerdo, 300 g de cebolla, 0,5 tazas de arroz, 2 cdas. ложки соевого соуса, мускатный орех, соль, перец - по вкусу. cucharadas de salsa de soya, la nuez moscada, sal y pimienta - al gusto.

0,5 кг свиной печени 0,5 kg de hígado de cerdo
300 г лука 300 g de cebolla
0,5 стакана риса 0,5 tazas de arroz
2 ст. 2 cdas. ложки соевого соуса cucharadas de salsa de soja
мускатный nuez moscada
соль, перец sal pimienta
растительное масло для жарки de aceite vegetal para freír

Печень с луком пропустить через мясорубку. Hígado encebollado pasar por una picadora de carne. Рис отварить до готовности. Figura hervir hasta que esté cocido. Все смешать, добавить соевый соус, соль, перец, мускатный орех. Todos mezcla, agregar la salsa de soja, sal, pimienta, nuez moscada. Жарить на растительном масле. Se fríen en aceite vegetal. Аккуратно выложить в разогретое масло в форме котлеток ложкой. Cuidadosamente acueste en un aceite caliente en forma de chuletas con una cuchara. Жарить 5 минут, перевернуть и еще 5 минут жарить с другой стороны. Freír durante 5 minutos, voltee y cocine otros 5 minutos en el otro lado.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sección de recetas los platos principales: carnes Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact