Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Carne regiamente Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recetas - cocina Exclusiva: recetas de platos principales: carnes

Мясо по-царски Carne regiamente

1,2 кг мяса, 250 г жира, 100 г лука, 1 банка майонеза, 300 г сыра. 1,2 kg de carne, 250 g de grasa, 100 g de cebolla, 1 frasco de mayonesa, 300 g de queso.

1,2 кг мяса 1,2 kg de carne de
250 г жира 250 g de grasa
100 г лука 100 g de cebolla
1 банка майонеза 1 frasco de mayonesa
300 г сыра 300 g de queso de

Мясо(говядину или свинину) порезать длинной соломкой, обжарить на кулинарном жире (это очень важно!), выложить на противень. De carne (carne de res o de cerdo) cortar las tiras de largo, freír en grasa de cocina (que es muy importante!), Lay out en la bandeja de hornear. Затем на мясо выложить слой сырого картофеля, нарезанного кружочками. Entonces la carne para exponer una capa de patatas crudas, los círculos de corte. Затем мелко нарезанный лук, поперчить, посолить, посыпать сушеной зеленью. Luego de cebolla finamente picada, pimienta, sal, espolvorear con las hierbas secas. Все это залить майонезом и сверху посыпать тертым на крупной терке сыром. Todo esto sirvió de mayonesa y espolvorear con queso rallado en un rallador de gran tamaño. Все это поставить в духовку и довести до готовности. Todo esto se pone en el horno y cocine hasta que esté listo.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sección de recetas los platos principales: carnes Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Tiras de res||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact